Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Εθελοντική θέση στην Πορτογαλία

Ευκαιρίες παντού αρκεί να ψάχνουμε και να αρπάζουμε κάθε δοθείσα ευκαιρία για να ανοίγουμε τους ορίζοντές μας. Οι εμπειρίες που αποκτάμε είναι μεγάλος θησαυρός. Αν δε σας κρατάει τίποτα στον τόπο σας τότε μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας στην Πορτογαλία. Το You in Europe, σε συνεργασία με τον Πορτογαλικό Οργανισμό Aventura Marao Clube, αναζητούν 1 Έλληνα/ίδα εθελοντή/εθελόντρια, 18-25 ετών,  για το πρόγραμμα EVS COMPROMISSO COM AMARANTE, που θα λάβει χώρα από 2 Φεβρουαρίου 2017 έως 1 Φεβρουαρίου 2018 στο γραφικό Amarante της Πορτογαλίας που βρίσκεται μισή ώρα έξω από το γνωστό Πόρτο. Το πρόγραμμα εθελοντισμού “COMPROMISSO SVE” έχει ως κύριο αντικείμενο την κοινωνική ενσωμάτωση και ενεργό συμμετοχή ατόμων της τοπικής κοινωνίας και κυρίως παιδιών και ηλικιωμένων.

7 εθελοντές από Σλοβενία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Ελλάδα, Ισπανία, ΠΓΔΜ, και Ιταλία για 12 μήνες θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν εθελοντικά σε τοπικά ιδρύματα και φορείς του Amarante, ενισχύοντας εκπαιδευτικές δομές (κυρίως δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου), συμμετέχοντας σε δράσεις που προωθούν την οργανική καλλιέργεια, το fair trade καθώς και την κινητικότητα των νέων. Μέσα από μεθόδους μη τυπικής μάθησης θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και τα ταλέντα τους, να γνωρίσουν διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς και να αποκτήσουν πολύτιμα εφόδια για την προσωπική τους ανάπτυξη.
Όσοι ενδιαφέρονται να περάσουν 12 μήνες εμπειρίας και προσωπικής ανάπτυξης στην Amarante αποκτώντας σημαντικές δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν στην επαγγελματική τους εξέλιξη, θα πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους στο youineurope.evs@gmail.com καθώς και ένα motivation letter όπου θα εξηγούν τους λόγους για τους οποίους θέλουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου 2016! Όλα τα έξοδα σου πληρωμένα από το You in Europe. 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!: Και το βιογραφικό και to motivation letter πρέπει να είναι στα ΑΓΓΛΙΚΑ, επισυναπτόμενα σε μορφή .doc ή .pdf.  Στον τίτλο του email να γράφεις “EVS COMPROMISSO ΑΜΑRANTE”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου