Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Πρωτοχρονιάτικο breakfast - προτάσεις

Όλη μας η ζωή συνδυάζεται με γεύσεις και μυρωδιές. Τι πιο φυσικό να αρχίσεις μια χρονιά τρώγοντας ένα εξαιρετικό πρωινό. Έτσι, για να μας μπει καλά η χρονιά. Η προετοιμασία ενός Πρωτοχρονιάτικου πρωινού θέλει πολύ κόπο και καλό προγραμματισμό καθώς τα εδέσματα θα είναι εκλεκτά. Στην περίπτωση που δεν "τό' χουμε" καλύτερα να πάμε έξω. Θεωρώ ιδανικά μέρη τα πολυτελή ξενοδοχεία καθώς ξέρουν να ανταποκρίνονται και στους πιο απαιτητικούς πελάτες τους. Γεύσεις που ικανοποιούν όλα τα γούστα και κάθε ουρανίσκο, πιάτα σε ποικιλία και μπουφέδες με «ψαγμένες» γεύσεις, είναι αυτές που θα βρείτε. Καλά θα κάνετε να τηλεφωνήσετε για να κρατήσετε τραπέζι και να επιβεβαιώσετε τις τιμές.
1) Βυζαντινό (στο ισόγειο του Hilton):
Παραδοσιακά το Βυζαντινό στο ξενοδοχείο Hilton ετοιμάζει έναν εντυπωσιακό μπουφέ για το πρώτο πρωινό της νέας χρονιάς από ξεκινά από τις 4:30 πμ και διαρκεί μέχρι τις 10:30 πμ. 
Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 4, τιμή κατά άτομο: € 45
2) Cafezoe (Athenaeum ΙnterContinental)¨
Aπό τις 5 έως τις 11πμ σας περιμένει ένας πλούσιος μπουφές με γιορτινά cupcakes, παραδοσιακές πίτες, αβγά scrambled, ποσέ ή τηγανητά, pancakes, french toasts, πολλά φαγητά και καταπληκτικά γλυκά.
Λεωφόρος Συγγρού 89-93, Αθήνα, τιμή κατά άτομο: 32 ευρώ
3) St George Lycabettus
To πρωινό εδώ ανοίγει από τις 5 και διαρκεί έως τις 10:30 με muffins, bagels, πίτες, γιαούρτια, αβγά, σούπες. Μια υπέροχη θέα της Αθήνας που ανατέλλει συμπληρώνει το σκηνικό.
Κλεομένους 2, Αθήνα, τιμή κατά άτομο: 30 ευρώ
4) Electra Metropolis: To πρώτο πρωτοχρονιάτικο πρωινό θα σερβιριστεί από τις 4:30 μέχρι τις 7 πμ. Αρτοκατασκευές, τυριά, αλλαντικά, σαλάτες, γλυκά, παραδοσιακές πίτες.
Μητροπόλεως 15, Αθήνα τιμή κατά άτομο: 33 ευρώ
5) Grecotel Pallas Athena
To γεύμα εδώ σερβίρεται από τις 5:30 μέχρι τις 12 μμ. Το brunch περιλαμβάνει πλούσιες γεύσεις σε έναν μπουφέ με πιάτα όπως κοτόσουπα, πίτα σφακιανή, λυχναράκια, παραδοσιακά γλυκά, ντάκο και πολλές άλλες γεύσεις.
Αθηνάς 65, Αθήνα, τιμή κατά άτομο: 30 ευρώ
6)  New Hotel:
Aπό τις 5:30 μέχρι τις 10:30 στη σάλα του Νew Taste του Νew Hotel σας περιμένει πλούσιος μπουφές με όλες τις κλασικές και αγαπημένες γεύσεις για πρωινό (ψωμί, μαρμελάδες και μέλι, φρουτοσαλάτες, ποικιλία ροφημάτων, αλλαντικά και τυριά,αυγά, σπιτικά γλυκά).
Φιλελλήνων 16, Αθήνα, τιμή κατά άτομο: € 38

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου