Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Chateau Miraval

Το θέμα των ημερών είναι ο χωρισμός του διάσημου ζευγαριού ηθοποιών με τα 6 παιδιά - 3 δικά τους και 3 υιοθετημένα. Φυσικά και αναφέρομαι στον Brad Pitt και την Angeline Jolie. Δε θέλω να κουτσομπολέψω, δε θέλω να μοιραστώ τη χαρά μου που το παλικάρι είναι ελεύθερο, θέλω μόνο να μοιραστώ τις πληροφορίες για τον πύργο τους στη Γαλλία - το Chateau Miraval.


Το Chateau Miraval είχε αγοραστεί από το ζεύγος το 2008 έναντι 60 εκατομμυρίων δολαρίων! Πρόκειται για ένα σύμπλεγμα σπιτιών που περικλείεται από μια μεγάλη έκταση αμπελιών στο χωριό Correns, κοντά στα νότια παράλια της Γαλλίας. Το κυρίως σπίτι έχει 35 δωμάτια και περιλαμβάνει επίσης κήπους, συντριβάνια, αρχαίες υδρορροές, μια μικρή λιμνούλα και ένα παρεκκλήσι, στο οποίο παντρεύτηκε το ζεύγος το 2014, δείχνοντας και την αγάπη του γι’αυτό το σπίτι τους. Η Jolie έχει δηλώσει πως της αρέσει να περνά χρόνο στη Γαλλία καθώς έτσι νιώθει πιο κοντά στην αείμνηστη μητέρα της, Marcheline Bertrand.


Το Chateau Miraval είναι διάσημο για τα εκλεκτά κρασιά που προέρχονται από τα αμπέλια του, ενώ έχει και μια ενδιαφέρουσα μουσική προϊστορία! Ανήκε στο διάσημο Γάλλο πιανίστα της jazz, Jacques Loussier, ο οποίος είχε εγκαταστήσει ένα studio ηχογράφησης στον πύργο, ο οποίος αργότερα χρησιμοποιήθηκε από τον Sting, τους Pink Floyd αλλά και τους Cranberries!


Ο Brad Pitt έβαλε κι αυτός την «πινελιά» του στο σπίτι προσθέτοντας ένα spa, ένα γυμναστήριο, μια εσωτερική και μια εξωτερική πισίνα, ένα home theater, ένα video game δωμάτιο, δύο θέσεις για ελικόπτερα, ακόμη και μια ολόκληρη… χωμάτινη πίστα για μηχανάκια!

Να δούμε ποιός θα το πάρει... 

Σημείωση: Το κρασί Miraval ροζέ με το όνομα "Pink Floyd" αξιολογήθηκε ως το καλύτερο ροζέ κρασί στον κόσμο το 2012 από το Wine-Spectator. Στην περίπτωση που θα θέλατε να αγοράσετε κάποιο κρασί τότε δείτε την επίσημη ιστοσελίδα τους ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου