Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Το Ποδηλατοparking στο ΚΠΙΣΝ


Έχω ήδη αναφερθεί με μεγάλο ενθουσιασμό για το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και τις εκδηλώσεις που μας προσφέρει δωρεάν. Αυτό όμως που δεν σας είπα είναι για το parking (που λειτουργεί προς το παρόν δωρεάν) και ειδικότερα για το parking ποδηλάτων. Στο στεγασμένο λοιπόν χώρο στάθμευσης του ΚΠΙΣΝ, βρίσκεται το μεγαλύτερο parking ποδηλάτων που υπάρχει στην Ελλάδα.
Εκατοντάδες δέστρες, οι πιο απλές και αποτελεσματικές του είδους, το γνωστό Π, βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών που μπορούν να αφήσουν με ασφάλεια τα ποδήλατά τους και να ανακαλύψουν το χώρο.
Μόνο σε πόλεις του εξωτερικού έχω δει τέτοια μελέτη για στάθμευση ποδηλάτων. Άπλετος φωτισμός, σωστά οριοθετημένος χώρος, άριστη σήμανση, προστασία από καιρικές συνθήκες, από άλλα οχήματα και με εξαιρετικά μειωμένες πιθανότητες κλοπής καθώς ο χώρος φυλάσσεται.
Μην ξεχάσετε να ασφαλίσετε το ποδήλατό σας με τη δική σας κλειδαριά πριν ξεκινήσετε την επίσκεψή σας στο ΚΠΙΣΝ.

Μην ξεχνάμε ότι το ΚΠΙΣΝ είναι το ένα άκρο του πρώτου Αθηναϊκού Ποδηλατόδρομου 6 χιλιομέτρων που δόθηκε στην κυκλοφορία εδώ και ένα χρόνο περίπου. Το άλλο άκρο είναι η Γέφυρα Πουλοπούλου στο Θησείο.



Τέλος, οι φίλοι του ποδηλάτου ξανασυναντιούνται στο φετινό 7ο Athens Bike Festival στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Αν δεν πήγατε προλαβαίνετε σήμερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου