Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Διαγωνισμός Easy Jet!

H "selfie" σας μπορεί να διακοσμήσει ένα αεροσκάφος!


Τα 20α γενέθλια πάντα αποτελούν μεγάλο γεγονός, γι’ αυτό και η easyjet θέλει να τα γιορτάσει λίγο διαφορετικά. Πώς; Δημιουργώντας μια ιδιαίτερη εξωτερική εμφάνιση αεροσκάφους από στιγμιότυπα διακοπών των επιβατών της τα τελευταία 20 χρόνια.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των γενεθλίων της  στις 10 Νοεμβρίου, λοιπόν, η easyjet προσκαλεί μέσω τα social media, όσους έχουν πετάξει μαζί της από το 1995, να στείλουν το αγαπημένο τους φωτογραφικό στιγμιότυπο ή selfie από  διακοπές  που πραγματοποίησαν στην Ευρώπη. 
Όλες οι φωτογραφίες θα συγκεντρωθούν, προκειμένου να δημιουργηθεί μία ειδική ψηφιακή εξωτερική εμφάνιση για ένα από τα αεροσκάφη της, σαν ένας τρόπος να πει «ευχαριστώ» σε όλους τους επιβάτες που τόσα χρόνια την τίμησαν με την επιλογή τους.

Οι φωτογραφίες που θα επιλεχθούν και θα κερδίζουν κάθε εβδομάδα, θα κερδίσουν δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για 2 άτομα. Όσο για όλους τους υπόλοιπους που έλαβαν συμμετοχή, θα ψάξουν να δουν/βρουν τις φωτογραφίες τους στην ψηφιακή εξωτερική εμφάνιση που θα δημιουργηθεί.

Για να είναι η φωτογραφία σας μέρος της ειδικής αυτής εορταστικής ψηφιακής εξωτερικής εμφάνισης, κάνετε την tweet στο @easyJet and #TimeFlies ή λάβετε συμμετοχή μέσω το Microsite http://20years.easyjet.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου