Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Τennis Square - Η πρώτη ελληνική cashless επιχείρηση



Η ακαδημία Tennis Square, Πεντέλης 69 στο Μαρούσι, δεν είναι μια καινούρια επιχείρηση αφού ιδρύθηκε  τον Οκτώβρη του 2011. Αυτό όμως που είναι καινούριο είναι ότι η MasterCard υποστηρίζει αυτήν την πρότυπη αθλητική ακαδημία. Η ακαδημία Tennis Square είναι η πρώτη ελληνική επιχείρηση που λειτουργεί σε περιβάλλον συναλλαγών χωρίς μετρητά.

Η MasterCard υποστηρίζει τη «χωρίς μετρητά» πρωτοβουλία της Tennis Square, παρέχοντας την τεχνολογία και την εμπειρία του δικτύου της, με δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών σε όλους τους χώρους και τις υπηρεσίες της ακαδημίας. Όλες οι συναλλαγές θα γίνονται μέσω καρτών. Και όταν λέμε όλες το εννοώ:
  • Θέλεις να κάνεις μάθημα τένις;- Κάρτα
  • Θέλεις έναν καφέ; - Κάρτα
  • Τοστάκι; - Κάρτα
Τι γίνεται με όσους δε διαθέτουν κάρτα; Όλα έχουν προβλεφτεί. Όποιος δεν διαθέτει πιστωτική ή/και χρεωστική κάρτα, η Τennis Square, πριν ο πελάτης ξοδέψει οτιδήποτε θα τον εφοδιάσει με μια προπληρωμένη κάρτα που περιέχει ένα μικρό ποσό. Στη συνέχεια ο πελάτης θα πρέπει να τη «φορτίζει» με ευρώ σε μια τράπεζα. Στην Tennis Square μπορούν φυσικά να αξιοποιηθούν όλες οι πιστωτικές κάρτες, αλλά οι χρήστες MasterCard θα έχουν περισσότερα προνόμια από τους άλλους.

 

Η Tennis Square powered by MasterCard αποτελεί έναν πρότυπο αθλητικό χώρο, που ενσωματώνει την καινοτομία, τόσο στις εγκαταστάσεις του, όσο και στο συνολικό τρόπο λειτουργίας του. Ιδρύθηκε από τους Αποστόλη Τριάντη και Δημήτρη Φιλίππου, τον Οκτώβριο του 2011, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών αθλητικής και ψυχαγωγικής εκπαίδευσης. Έτσι δημιουργήθηκε ο νέος υπερσύγχρονος χώρος της Tennis Square που στεγάζεται σ' ένα διώροφο κτίριο με αθλητικές εγκαταστάσεις (4 γήπεδα τένις) διεθνών προδιαγραφών ITF, στο Μαρούσι. Επίσης υπάρχει και καλαίσθητος εσωτερικός χώρος που διαθέτει μπαρ.
Μόνο η ιστοσελίδα τους παραείναι λιτή. Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου