Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

LAPPA AVOCADO - Καλλυντικά με βάση το αβοκάντο



Η αγάπη μου για το αβοκάντο μεγάλη. Ήδη σας έχω γράψει για τις ευεργετικές του ιδιότητες στην διατροφή μας, σας έχω γράψει ντιπ (18/12/14), σαλάτες (21/2/15) και τώρα ήρθε η σειρά του καλλυντικού με βάση το αβοκάντο.

Η εταιρεία Lappa της οικογένειας Μανούσακα εξάγει αβοκάντο «from Greece» σε όλο τον κόσμο. Η οικογένεια Μανούσακα από την Αργυρούπολη Ρεθύμνου Κρήτης ξεκίνησε με 500 δέντρα avocado το 1984 και σήμερα έχει πάνω από 2.000 δέντρα. Έτσι μπορεί να κατέχει ηγετική θέση στον χάρτη του εμπορίου του avocado.

Αποτέλεσμα εικόνας για lappa avocado
Μάνα και κόρη (Τζοάνα και Μαρία), με όραμα και μεράκι δημιούργησαν μια σειρά καλλυντικών βασισμένη στο αβοκάντο: τη Lappa Avocado. Η εταιρία ξεκίνησε το 1996 με μόλις 3 προϊόντα:το έλαιο αβοκάντο, το φυσικό σαπούνι και το γαλάκτωμα σώματος. Σύντομα είδαν ότι η επιτυχία ήταν μεγάλη και έτσι διεύρυναν την γκάμα των προϊόντων. Το 2015 βρίσκει την εταιρεία Lappa με 18 διαφορετικά είδη ατομικής περιποίησης, από σαπούνια και σαμπουάν μέχρι κρέμες χεριών και μάσκες μαλλιών.


Αποτέλεσμα εικόνας για lappa avocadoΤο αβοκάντο έχει ιδιαίτερα ευεργετικές ιδιότητες και γι’ αυτό θεωρείται μία από τις καλύτερες βάσεις για καλλυντικά. Θεραπεύει τις δερματοπάθειες, έχει αντιόξινες και αντιγηραντικές ιδιότητες, χαρίζει στο δέρμα φρεσκάδα, ελαστικότητα και ομορφιά. Το λάδι που είναι για σώμα, νύχια και μαλλιά αναπλάθει τα κύτταρα και προσδίδει υγεία και λάμψη. Βοηθά την παραγωγή κολλαγόνου σεβόμενο συγχρόνως το φυσικό ph της επιδερμίδας».


Η εταιρία διαθέτει κατάστημα στο Ρέθυμνο όμως μπορούμε να τα παραγγείλουμε και να μας τα στείλουν όπου κι αν βρισκόμαστε. Δείτε ΕΔΩ: http://www.lappa-avocado.gr/#!__email

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου