Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

The Mushrooms Project II - Β. Εύβοια, 20-22 Νοεμβρίου/15

















Φίλη ψαγμένη με ενημέρωσε σχετικά και το μοιράζομαι γιατί εκτιμώ την προσπάθεια κάποιων ανθρώπων που κάνουν καλή και ποιοτική δουλειά. Η Greekly σχεδιάζει και υλοποιεί θεματικές ή και συνδυαστικές εκδρομές (μονοήμερες ή πολυήμερες), για να απολαμβάνουμε τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο μας ποιοτικά. Εκτός από τις γνώσεις και εμπειρίες που βιώνουν οι συμμετέχοντες, το πιο σημαντικό είναι ότι χτίζονται πραγματικές σχέσεις σ' αυτές τις εξορμήσεις. Ένα άλλο ατού είναι ότι μπορεί κάποιος να μην ακολουθήσει όλο το πρόγραμμα αλλά ότι τον ευχαριστεί. Φυσικά το κόστος διαφοροποιείται.  Οι τιμές ξεκινούν από 102 ευρώ για όλο το τριήμερο με τα όλα του, χωρίς τις μετακινήσεις.
Αν θέλετε να καταλάβετε που διαφοροποιείται το Greekly διαβάστε τις χρήσιμες πληροφορίες που δίνουν: https://drive.google.com/file/d/0B0F2yRqG0D89amFCb3VPREVzXzQ/view

Τα highlight της εκδρομής και τιμούλες a la carte:

-Mushroom hunting n' cooking - 10 ευρώ
-Ρακοκάζανα - 5 ευρώ
-Private event με τους Irmak - 25 ευρώ ή 19 ευρώ αν έχεις πάρει ήδη το "πακέτο"
-Σεμινάριο pilates με τη Φοίβη Δαφνομήλη - 20 ευρώ ή 8 ευρώ αν έχεις πάρει το βασικό πακέτο
•ήπια πεζοπορία στη Λίμνη Ευβοίας
•διανυκτέρευση στην αγροτουριστική μονάδα ‘Βατερή’
•σπιτικό πρωινό
•local food


Η Greekly σε συνεργασία με τον Ξενώνα Βατερή σε προσκαλεί στο The Mushrooms Project II (Β. Εύβοια, 20-22 Νοεμβρίου). Μια φθινοπωρινή μανιταροεξόρμηση, στο βόρειο τμήμα της Εύβοιας με τους καταρράκτες του Δρυμώνα και πανέμορφο road trip! Μετά τους απανωτούς πολιτευτές των φετινών εκλογών, ήρθε η ώρα να φυτρώσουν τα αληθινά μανιτάρια. Οι δημοφιλείς μύκητες κάνουν ήδη πάρτυ σε αρκετά βουνά και εμείς θα πάμε να τα δούμε, να μιλήσουμε γι’ αυτά και να τα φάμε. Την ευθύνη για την ασφαλή συλλογή τους θα αναλάβει έμπειρος συλλέκτης της περιοχής.
Για να μην ξεχνάμε το άλλο highlight της περιόδου, μετά το ‘κυνήγι’, θα πάμε για ρακοκάζανα σε τοπικό αποστακτήριο. Επιστρέφοντας στον εξαίσιο ξενώνα μας θα μαγειρέψουμε τα ‘τρόπαιά’ μας (ψητά, τηγανητά, μαγειρευτά), με τις απαραίτητες συνοδείες (ποτό, τζάκι...). 

Το Σαββατόβραδο θα έχουμε private event με τους Irmak (μικρασιάτικα και λοιπή μεσόγειος). 
Την Κυριακή, η ημέρα θα αφιερωθεί στην ψυχοσωματική μας αποκατάσταση: πανηγυρικό πρωινό με χειροποίητα υλικά, σεμινάριο pilates με τη Φοίβη Δαφνομήλη για αποκατάσταση,  και τοπική γαστρονομία.
Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο εξ ίσου για μικρά και μεγάλα παιδιά, είτε για αυτούς που χρειάζονται πραγματική ξεκούραση και αποφόρτιση, είτε γι' αυτούς που επιθυμούν εξερεύνηση και περιπέτεια.


Για το πλήρες πρόγραμμα και τις τιμές δείτε https://drive.google.com/file/d/0B0F2yRqG0D89Y2RCS3NzLWVHaDA/view
Για εγγραφή πατείστε http://www.surveygizmo.com/s3/2385189/The-Mushrooms-Project-II-book-form

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου