Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Το κλειστό club 3rd home

Οι πλούσιοι που διαθέτουν πολυτελές εξοχικό μπορούν να εγγραφούν στο 3rd home. Το 3rd home είναι μια υπηρεσία σαν την airbnb με τη διαφορά ότι πρέπει να είσαι μέλος του club. Σαν μέλος του club διαθέτεις μια πολυτελή οικία σε ιδιαίτερης αισθητικής τοποθεσία και εφόσον δεν τη χρησιμοποιείς για κάποιο διάστημα μπορείς να την νοικιάζεις. Παράλληλα έχεις το δικαίωμα να νοικιάσεις σε καλή τιμή το σπίτι - βίλα - έπαυλη - πύργο κλπ κάποιου άλλου μέλους. Αν κοιτάξει κάποιος τη λίστα των προσφερόμενων καταλυμάτων θα δει ότι βρίσκονται στα λεγόμενα μοναδικής ομορφιά τοπία και φυσικά το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η χλιδή, που δεν είναι πάντα συνώνυμο της καλαισθησίας.

Η εγγραφή στοιχίζει $2500, ενώ το κόστος για ενοικίαση ενός πολυτελούς εξοχικού στοιχίζει από $395 έως $995 την εβδομάδα! Για πληροφορίες εγγραφής. τιμών και προσφερόμενων καταλυμάτων πατείστε ΕΔΩ.
267 ιδιοκτησίες υπάρχουν καταγεγραμμένες στην Ευρώπη ΚΑΜΙΑ όμως στην Ελλάδα!
Δείτε ορισμένα δείγματα εξοχικών:

Canggu, Ινδονησία. Το σπίτι εκτός των άλλων διαθέτει σινεμά, 2 πισίνες και ελικοδρόμιο.
This villa in Canggu, Indonesia, has a cinema, two swimming pools, and a helipad.

La Fortuna στην Αργεντινή. Το σπίτι διαθέτει το δικό του gaucho που εκπαιδεύει άλογα και 6 αντίκες - καρότσες για να κάνει κάποιος βόλτα στην εξοχή.
The La Fortuna estate in rural Argentina has its own "gaucho" (or cowboy) for training horses. And six (!) antique carriages for gallivanting around the countryside.

Ιταλικό παλάτσο στην Φλωρεντία. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα 3rdHome, εδώ ήταν η κατοικία ενός Πάπα της Αναγέννησης και εδώ δόθηκε η πρώτη παγκόσμια καταγεγραμμένη παράσταση όπερας!
3rd Home claims that this Florence, Italy palazzo was "home to a Renaissance Pope and hosted the world’s first documented opera performance."

Το "εξοχικό" Cottars Mara βρίσκεται στο Masai Mara στην Κένυα, έχοντας μοναδική θέα στη σαβάνα.
The Cottars Mara Private Homestead in Masai Mara, Kenya, overlooks a savannah where wildebeest migrate once a year.

Βίλα 3.000 τετρ. πόδια στο Malibu
This 3,000 square foot Malibu estate sits right on the Pacific Ocean.

Η βίλα Casa Del Mare διαθέτει 6 υπνοδωμάτια, 9 μπάνια, εκτείνεται σε 12.000 τερ. πόδια και βρίσκεται στο San Jose del Cabo στο Μεξικό.
Casa Del Mar is a 6 bedroom, 9 bath, 12,000 sq. ft. villa in San Jose Del Cabo, Mexico.

Παραθαλλάσια βίλλα στο Colonia de Saint Jordi στην Ισπανία

The Stunning and Modern Seafront Villa in Colonia de Saint Jordi, Spain, looks out onto the Mediterranean sea.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου