Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Φυσικές θεραπείες με ... λεμόνι-αλάτι-πιπέρι

Μόλις κρυολογήσουμε ή με την πρώτη ίωση αμέσως τρέχουμε να πάρουμε κάποιο αντιβιοτικό, αντί να το αντικαταστήσουμε με μια φυσική λύση. 
Πετάξτε επιτέλους τα αντιβιοτικά και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε φυσικές θεραπείες και συστατικά με αντιβακτηριακές και αντιικές ιδιότητες. 


Τα προβλήματα με την αμυγδαλίτιδα μπορείτε να εξαλείψετε με ένα μείγμα από χυμό λεμονιού μαζί με λίγο αλάτι. Κάντε γαργάρες με το μείγμα.

Ο χυμός του λεμονιού είναι χρήσιμος όταν η μύτη σας αιμορραγεί. Βουτήξτε ένα κομμάτι βαμβάκι σε χυμό λεμονιού και τοποθετήστε το στο ρουθούνι.

Ο χυμός λεμονιού, μία κουταλιά της σούπας αλάτι και λίγο μαύρο πιπέρι μπορεί να λύσει τα προβλήματά σας με πονόλαιμο. Ανακατέψτε τα υλικά και πιείτε το μείγμα.

Τα προβλήματα με την ναυτία λύνονται εάν σε λίγο νερό ανακατέψετε χυμό λεμονιού μαζί με μαύρο πιπέρι και το πιείτε.

Για απώλεια βάρους, φτιάξτε ένα μείγμα που να αποτελείται από ένα ποτήρι νερό, μία κουταλιά της σούπας μέλι, 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού και ¼ κουταλάκι του τσαγιού τριμμένο μαύρο πιπέρι. Πίνετε αυτό το μείγμα κάθε μέρα.

Αναμείξτε τον χυμό μισού λεμονιού με λίγο πιπέρι και αλάτι σε ένα ποτήρι και χρησιμοποιείστε το για να απαλλαχτείτε από το βήχα.

Μειώστε τις κρίσεις άσθματος: Προσθέστε σε μία κούπα 8-10 κόκκους μαύρο πιπέρι, 15 φύλλα βασιλικού και 2 γαρίφαλα. Ρίξτε τους βραστό νερό και αφήστε για 15 λεπτά. Στραγγίξτε και στη συνέχεια προσθέστε 2 κουταλάκια του γλυκού μέλι και πιείτε το μείγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου