Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Ιαπωνικά καφέ με ζωάκια

Μόνο στην Ιαπωνία υπάρχουν τόσα πολλά καφέ με ζώα. Μετά τα Neko cafes (τις γνωστές γατοκαφετέριες) και το Owl cafe (καφετέρια με τις κουκουβάγιες), άνοιξε το Φεβρουάριο του '16 και το hedgehog (σκαντζόχοιρος) café Harry στην περιοχή Roppongi στο Τόκυο. Αυτή η καφετέρια έχει μια ποικιλία από σκαντζόχοιρους προκειμένου οι θαμώνες να περάσουν κάποια ώρα με αυτά τα ασυνήθιστα για μας ζωάκια. Στην Ιαπωνία θεωρούνται και πωλούνται ως κατοικίδια.

 anvynator
oliviaschoice
20 ως 30 διαφορετικές ράτσες σκαντζόχοιρου φιλοξενούνται σε γυάλινες προθήκες στο Harry. Οι πελάτες που ενδιαφέρονται να περάσουν μια ώρα με αυτά τα μικρά ζωάκια θα πληρώσουν 1,000 yen ($12) τις καθημερινές και 1,300 yen ($16) τα Σαββατοκύριακα.

Οι ιδιοκτήτες θέλουν να δείξουν ότι ο σκαντζόχοιρος έχει τη γοητεία του παρόλο που η κοινή  αντίληψη μας λέει ότι είναι σκληρό στο άγγιγμά του. Οι σκαντζόχοιροι όταν έρχονται σε επαφή με άλλα όντα, κουλουριάζονται - είναι η άμυνά τους. Είναι όμως πολύ γλυκιά η φατσούλα τους και όταν εξοικειώνονται σου δίνουν την ευκαιρία να τη δεις.

briannafogden

Στη διπλανή πόρτα είναι το MsBunny μια καφετέρια με κουνελάκια που ακολουθεί την ίδια τιμολογιακή πολιτική με το Harry. Αν είναι καλός ο καιρός μπορείς να βγεις και βόλτα με το κουνέλι πληρώνοντας 3.000 Γιεν. Έτσι καλύπτονται όλα τα γούστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου