Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Παράξενες αλήθειες!

Κάποιες πληροφορίες στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεσαι να τις ξέρεις, δεν σε βοηθάνε σε κάτι, αλλά  έχουν τόση πλάκα και ενδιαφέρον που δεν μπορείς να τους αντισταθείς...
Κάποιες θα σας κάνουν να χαμογελάσετε, άλλες να παραξενευτείτε, σίγουρα πάντως δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους!

Witzelsucht λέγεται μια σπάνια νευρολογική ασθένεια που έχει σαν αποτέλεσμα ο ασθενής να λέει συνέχεια αστεία, λογοπαίγνια και να μην έχει καμία συνοχή στον λόγο του λέγοντας άσχετες ιστορίες και δεδομένα την πιο ακατάλληλη στιγμή!


Η δασκάλα μουσικής της Shakira την είχε απορρίψει από την χορωδία καθώς πίστευε πως ακουγόταν σαν.. κατσίκα!

Το πιο… ηλικιωμένο διαζύγιο… εκείνο που πάρθηκε από τους πιο ηλικιωμένους ανθρώπους είναι του Antonio και της Rosa C. Εκείνος στα 99 κι εκείνη στα 96, χώρισαν μετά από 77 χρόνια έγγαμου βίου!

Σε ένα από τα επεισόδια του τηλεοπτικού παιχνιδιού The Price Is Right, ένας από τους συμμετέχοντες έχοντας να διαλέξει μεταξύ 4000 δολαρίων και ενός ελέφαντα, επέλεξε τον ελέφαντα… και τον πήρε!

Τα ούρα κάποιων λύκων μυρίζουν σαν μαριχουάνα! Έχουν σημειωθεί περιστατικά που η Αστυνομία έλαβε κλήσεις από πολίτες που κατήγγειλαν χρήση μαριχουάνας σε ζωολογικούς κήπους και κατά την έρευνα κατέληγαν… στους λύκους!

Οι μύτες κάποιων δεινοσαύρων στο Jurassic Park, είναι από χελώνες!

Πολλά από τα ακριβότερα αρώματα περιέχουν εμετό φαλαινών! 

Το να ερωτεύεσαι… λένε οι επιστήμονες πως είναι εθιστικό!

H ακριβότερη τσάντα που έχει πουληθεί ποτέ σε δημοπρασία, δόθηκε στο Hong Kong, στον οίκο Christie’s. Το ποσό που δόθηκε ήταν 221.844 δολάρια για μια ροζ Hermès Birkin από δέρμα κροκόδειλου, στολισμένη με διαμάντια.



Όταν πεθάνει η Βασίλισσα της Αγγλίας, δεν θα παιχτεί καμία κωμωδία από το BBC για 12 μέρες.

Μέχρι το 1920, υπήρχε σαν επάγγελμα στην Αγγλία, το… ανθρώπινο ξυπνητήρι! Ήταν ένας άνθρωπος που πέρναγε από παράθυρο σε παράθυρο κι από πόρτα σε πόρτα με ένα ξύλο και ξύπναγε τον κόσμο!

Εννιά στους δέκα ενήλικους στις ΗΠΑ έχουν εντερικά προβλήματα.

Με πάνω από 800 γλώσσες να μιλιούνται στην Νέα Υόρκη, είναι η πιο πολυπολιτισμική πόλη στον κόσμο!

“Ανατιδοφοβία” είναι ο παράλογος φόβος που νιώθεις όταν σε κοιτάει μια πάπια.


Αν εισπνεύσεις ένα μπιζέλι, μπορεί να φυτρώσει στους πνεύμονές σου!

Ο Frank Sinatra και οι Rat Pack (Rat Pack,” Sammy Davis Jr., Dean Martin, Peter Lawford and Joey Bishop) βοήθησαν πολύ με την στάση τους στην εξάλειψη των διαχωρισμών μαύρων και λευκών, αρνούμενοι στο Las Vegas, να εμφανιστούν αν δεν επιτρέπονταν στο κοινό να υπάρχουν και μαύροι.

Υπάρχει τηλεφωνική συμβουλευτική υπηρεσία για δημιουργούς ταινιών και σειρών για θέματα επιστημονικά και υγείας.

Μέχρι το 2013 στην Ρωσία η μπύρα δεν θεωρούταν αλκοολούχο ποτό.

Ένας αυτοκρατορικός πιγκουίνος, στην μέση του κοπαδιού, μπορεί να ζεστάνει το σώμα του μέχρι τους 37,5 C παρά τον παγετό γύρω του!

Η Αφρική, είναι η μόνη ήπειρος που εκτείνεται και στα τέσσερα ημισφαίρια!

Μετά τις πρώτες εμφανίσεις της τσαντισμένης γάτας (Grumpy cat), διάσημης στα κοινωνικά δίκτυα, κερδίζει τόσα χρήματα για την ιδιοκτήτριά της, που πλέον παραιτήθηκε από την δουλειά της σαν σερβιτόρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου