Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Και xρήσιμα και gadgets!

Η τεχνολογία εξελίσσεται τόσο γρήγορα που είναι απίστευτο το πόσα καινούρια πράγματα φτιάχνονται συνεχώς. Πράγματα χρήσιμα, που μας κάνουν τη ζωή ευκολότερη...

CliniCloud Το CliniCloud είναι ένα ιατρικό κιτ για το σπίτι που περιλαμβάνει ένα ψηφιακό στηθοσκόπιο και ένα μη-επαφής θερμόμετρο. Πρόκειται για ένα απίστευτο εργαλείο που θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα μίνι τσεκ απ μόνοι σας στο σπίτι σας. Με αυτό μπορείτε να ελέγξετε το άσθμα σας, τα πνευμόνια, την καρδιά και να δείτε τη θερμοκρασία σας... και όλα αυτά ψηφιακά.


Glia Το Glia είναι μια εφαρμογή που σκοπό έχει να σας βρει σε ποιες εταιρείες μπορείτε να εργαστείτε με βάση τα δικά σας θέλω. Για παράδειγμα, καταχωρείτε στην εφαρμογή όλα όσα θέλετε να έχει η νέα σας δουλειά και αυτή σας βρίσκει ποιες εταιρείες ανταποκρίνονται 100% σε αυτό που θέλετε. Η εφαρμογή βαθμολογεί την κάθε εταιρεία με κριτήριο το πόσο σας ταιριάζει με βάση αυτό που ψάχνετε.

Phorm Το Phorm είναι μια πρόσθετη θήκη για tablet που έχει τη δυνατότητα να εμφανίζει ένα πληκτρολόγιο. Όποτε θέλετε να γράψετε κάτι, το πληκτρολόγιο βγαίνει λίγο πιο έξω από την οθόνη και τα γράμματα είναι ανάγλυφα με αποτέλεσμα να μπορείτε να γράψετε καλύτερα αυτό που θέλετε χωρίς να μπερδεύετε τα γράμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου