Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Ψηφίζω OSEVEN

Ψηφίζω OSEVEN, τη μοναδική ελληνική υποψηφιότητα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό European FinTech Awards 2016 που πραγματοποιείται στο Άμστερνταμ. Διαγωνίζεται ισότιμα τις 25 καλύτερες Ευρωπαϊκές εταιρίες.

Η OSEVEN (www.oseven.io) είναι μία ελληνική τεχνολογική εταιρία που εξειδικεύεται σε λύσεις τηλεματικής για την ανάλυση της οδηγικής συμπεριφοράς. Οι υπηρεσίες της OSEVEN βασίζονται σε πρωτοποριακές τεχνολογικές λύσεις και προηγμένους μαθηματικούς αλγορίθμους μηχανικής μάθησης, ενώ το  μοντέλο αξιολόγησης της οδηγικής συμπεριφοράς βασίζεται σε έρευνα >20 ετών της διεθνώς αναγνωρισμένης ομάδας της.
  Oseven Telematics
 
OSEVEN παρέχει σε ασφαλιστικές εταιρίες όλα τα απαραίτητα εργαλεία και υποδομές για να εφαρμόσουν πολιτικές τιμολόγησης "Pay How You Drive" και "Pay As You Drive" ανταμείβοντας με εκπτώσεις στα ασφάλιστρα και άλλα βραβεία τους ασφαλείς οδηγούς.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Μέσω της πρωτοποριακής και φιλικής εφαρμογής κινητού (iOS και Android) της OSEVEN, οι οδηγοί (ιδιώτες ή επαγγελματίες) μπορούν να παρακολουθούν την οδηγική τους συμπεριφορά, να εντοπίζουν τις αδυναμίες τους, να συγκρίνουν τις επιδόσεις τους με άλλους οδηγούς και να βελτιώνονται συνεχώς.
 
Στόχος, εκτός από την εξοικονόμηση χρημάτων στα ασφάλιστρα και στη συντήρηση των οχημάτων, είναι να αποκτήσουμε οδηγική συνείδηση και να γίνουν οι δρόμοι πιο ασφαλείς για όλους.

"Έχουμε θέσει την Οδική Ασφάλεια ως προτεραιότητά μας και θέλουμε η OSEVEN να αποτελέσει τον καταλύτη στον αγώνα εναντίον των τροχαίων ατυχημάτων" Βασίλης Στιβακτάκης, CEO & Founder, OSEVEN

Ψηφίστε εδώ:
http://100.fintech.nl/oseven-telematics

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου