Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Πως προέκυψε το RestauRunIt

Επειδή η χθεσινή ανάρτηση έβαλε φωτιά στο blog και πολλοί μέσω email με ρώτησαν αν ξέρω περισσότερα για το RestauRunIt, έγραψα και τη σημερινή ανάρτηση. Όπως έχετε καταλάβει πάντα μου αρέσει να σκαλίζω τα πράγματα και να μαθαίνω. Ρώτησα έναν από τους πρωτεργούς της ιδέας του RestauRunIt. Η απάντησή του για τα γνωστά ερωτήματα που, πως, πότε κλπ.ακολουθεί αυτούσια.
"Η ιδέα ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια όσο κάναμε διακοπές στην Γαύδο. ο Κώστας, ο Παύλος και η Αγγελική. Κουβεντιάζαμε ένα βράδυ, τι μενού θα φτιάχναμε αν είχαμε το δικό μας εστιατόριο! Αγαπάμε και οι τρεις την μαγειρική, οπότε η παραπάνω συζήτηση είχε φοβερό ενθουσιασμό και ιδέες. στην συνέχεια σκεφτόμαστε πόσοι Έλληνες έχουν αυτό το όνειρο και πόσες παρέες σε πόσα νησιά κάνουν αυτήν την συζήτηση κάθε καλοκαίρι... Δυστυχώς όμως αυτή η κουβέντα καταλήγει με τον ίδιο τρόπο «είναι πολύ μεγάλο ρίσκο να ανοίξεις ένα εστιατόριο»
Μέσα στο ίδιο βράδυ αποφασίσαμε να αλλάξουμε αυτήν την πραγματικότητα και να δώσουμε την ευκαιρία σε ερασιτέχνες μάγειρες να ζήσουν αυτή την εμπειρία «να συντάξουν και να τρέξουν το μενού ενός πραγματικού εστιατορίου». Επιπλέον οι Αθηναίοι καλοφαγάδες έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό από τον μάγειρα που τους ιντριγκάρει! Σε λίγες μέρες είχαμε μαζί μας το Αγάπιο και τον Αλέξη. και ξεκινήσαμε!
Από τότε έχουμε περάσει πολλές δημιουργικές ώρες συζητώντας νομικά, λογιστικά, διαδικαστικά, μαγειρικά, καλλιτεχνικά θέματα γύρω από το restauRunIt. το αποτέλεσμα έχει ανταμείψει και εμάς αλλά κυρίως τους μάγειρες και τους καλοφαγάδες της Αθήνας!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου