Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Στον κόσμο των gay

Αποτέλεσμα εικόνας για gay
Σπάνια καταλαβαίνω αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος. Δεν με απασχολεί το θέμα το τι κάνει κάποιος στο κρεββάτι του αρκεί η κοινωνική του συμπεριφορά να είναι ορθή και να μη θίγει κάποιον. Αλίμονο αν απομονώσω ανθρώπους χαρισματικούς επειδή διαφέρουμε στις σεξουαλικές μας προτιμήσεις! Αυτό θα ήταν άλλη μια μορφή ρατσισμού.

Από την μικρή μου επαφή με τον κόσμο των gay (ηλικίας μεταξύ 25 και 45),άρχισα να παρατηρώ ορισμένα πράγματα και συμπεριφορές που δεν τα είχα προσέξει ποτέ. Εκεί ήταν από πάντα αλλά δεν τα προσέχεις εκτός κι αν είσαι υποψιασμένος.

Αν θέλετε να πάρετε μια ολοκληρωμένη εικόνα δεν έχετε παρά να δείτε τη θεατρική παράσταση Smiley στο θέατρο Άβατον στο Γκάζι (Δευτέρα - Τρίτη). Εκεί τα λένε όλα ... μα ΟΛΑ, έτσι όπως είναι.

Καταρχήν υπάρχει μυστικός κώδικας και αναγνωρίζονται; Τα πιο δημοφιλή apps, το Grindr και το Planet Romeo που "δηλώνονται" και έτσι γνωρίζουν ανα πάσα στιγμή πόσοι από τους γύρω τους είναι gay.

Συνηθίζουν να φοράνε εσώρουχα Aussiebum

Μέρη συγκέντρωσης: Σίγουρα το City Link είναι, καθώς σύμφωνα με τα apps το 60% των ανδρών που κυκλοφορούν εκεί είναι δηλωμένοι ως gay. Στο Γκάζι υπάρχουν τα: Shamone, Sodade2, Noiz, Apartment και η sauna Alexander. 

Τι λένε μεταξύ τους; Ανέκδοτα, κουτσομπολιά, ψυχολογικές αναλύσεις παντός τύπου, μόδα, πολιτιστικά θέματα.

Η πλειοψηφία χαρακτηρίζεται από τον έντονο αυτοσαρκασμό (όπως και οι περισσότεροι ευτραφείς).

Αποδοχή και απόρριψη. Αν τον αποδεχτείς όπως είναι θα πάρεις τον καλύτερό του εαυτό. Αν τον απορρίψεις ... δε θες να ξέρεις - πίστεψέ με. Όταν είναι κάποιος straight, δύσκολα θα τον αποδεχτούν σε μεγάλη παρέα gay.

Και μια είδηση για τους φίλους: για δεύτερη φορά γίνεται το Gay Friendly καρναβάλι στην Νίκαια της Γαλλίας από τις 19 Φεβρουαρίου. Προλαβαίνετε να πάτε με το Grefis,(http://www.grefis.gr/, 210- 3315621), 4 ημέρες για 395 ευρώ (θα δείτε και Μόντε Κάρλο και Μονακό).
Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.lou-queernaval.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου