Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Ανομολόγητα

Καιρό είχα να γελάσω τόσο πολύ. Η νεολαία των Πανεπιστημίων, γεμάτη με δίψα για ζωή, έρωτα, μάθηση, καφέ και τάβλι ή τίτσου, γράφει για ότι της γουστάρει. Στην σελίδα - φόρμα Ανομολόγητα του ΑΠΘ γράφεις "την μαλακία σου ή ότι σε καίει τελος πάντων". Ο - άγνωστος και ανώνυμος μέχρι σήμερα -  διαχειριστής και ιδρυτής των Ανομολόγητων ΑΠΘ, ξεκίνησε την φόρμα-σελίδα το 2014,  διατηρώντας ακριβώς την ουσία της ανωνυμίας σε όλο το σκηνικό, μην μπορώντας να δει και ο ίδιος τα στοιχεία των χρηστών που στέλνουν τις ιστορίες τους στην ειδική φόρμα.
  
Εξαίρεση φυσικά αποτελούν τα μηνύματα που δέχεται απευθείας στην ομώνυμη σελίδα στο Facebook η οποία λειτουργεί με τους γνωστούς κανόνες. Οι ιστορίες περιλαμβάνουν σχόλια για την εξεταστική μέχρι έρωτες, σεξ, μπουγάτσες, κλάμα, φαντασιώσεις, inside σκηνικά στα αμφιθέατρα και πολλά ακόμα. 
77.685 ακόλουθους μετρά η σελίδα των Ανομολόγητων του ΑΠΘ!!!  
#ΤσικνοπεμπτηΑυριοΤοΝουΣας56: Λοιπόν μάγκες, υπάρχουν κάποια πράγματα στο μάταιο τούτο κόσμο που ταιριάζουν τέλεια το ένα με το άλλο, λες και φτιάχτηκαν για να συνδυάζονται. Πχ η ντομάτα με τη φέτα, το μέλι με το γιαούρτι, η μερέντα με το ψωμί, η μουστάρδα με το λουκάνικο, το πρώτο πιτόγυρο με το δεύτερο πιτόγυρο κλπ κλπ. Μέσα σε αυτά όμως ΔΕΝ είναι το ζεύγος φέτα - καρπούζι. Αυτό το πράγμα είναι ανωμαλία, δεν τρώγεται καν!!! Αυτό......
[αδμιν εδιτ: Μην ανησυχείτε παιδιά, έφαγε μόνιμο μπαν απ'τη σελίδα]
(Σχολή Θετικών Επιστημών)

#ΤσικνοπεμπτηΑυριοΤοΝουΣας54: Σαλόνι χαλαρώνω
στην εξεταστική πατώνω

Τα “Ανομολόγητα” είναι διαδικτυακές σελίδες όπου οι χρήστες μέσω μιας πολύ απλής εφαρμογής στο google μπορούν να γράφουν ανώνυμα τις ιστορίες τους από το Πανεπιστήμιο (στην προκειμένη), να τις λαμβάνει ο διαχειριστής της σελίδας και να τις δημοσιεύει αν πληρούν τους βασικούς κανόνες διαχείρισης (βλ. παρακάτω), στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook. Έτσι δημιουργείται μια ροή μικροκαταθέσεων γεμάτη γέλιο μέχρι δακρύων ή οικειοθελούς αυτομαστιγώματος -εξαρτάται από τα ποστ που αντικρίζουν τα μάτια σου- η οποία είναι ικανή να δώσει μία ενδελεχή εικόνα για τις ανομολόγητες μέχρι πρότινος σκέψεις των χιλιάδων νέων προσωπικοτήτων αυτής της πόλης. Έχει πλάκα. Η πρώτη σελίδα με ανομολόγητα στην χώρα ήταν ιδέα, γέννημα θρέμμα, φοιτητικού μυαλού από το ιστορικό Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Έπειτα ακολούθησαν πολλές αντίστοιχες σελίδες οι οποίες πλέον συγκεντρώνουν χιλιάδες ενεργούς χρήστες ή πιστούς αναγνώστες. Πιο πρόσφατο παράδειγμα τα Ανομολόγητα του ΟΑΣΘ, τα οποία μάλιστα διασπώνται σε περισσότερες από μία υπεράριθμες σελίδες κρατώντας σε χιουμοριστική εγρήγορση το ταλαίπωρο επιβατικό κοινό της πόλης.
#ΜεΧούφτωσανΦορές445 ΠΡΟΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΟΤΑΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΝΑΝΕ ΜΑΣ ΧΑΛΑΤΕ ΤΙΣ ΤΣΙΒΑΝΕΣ

#ΤοΑστικόΆργησεΛεπτά6 "Όλες οι όμορφες που ανεβαίνετε σε λεωφορεία..... 
Απλά σας αγαπώ. Κάνετε τη διαδρομή πιο ενδιαφέρουσα..."
#ΜεΧούφτωσανΦορές553 Θοδωρή (οδηγός 81) σε γουσταρω ρε γμτ εισαι καυλας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου