Πιο γρήγορη παρασκευή δεν έχετε φτιάξει. Το καλό είναι ότι έχει πολλές χρήσεις αν σας αρέσει η πιπεριά βέβαια.
Πολτοποιώ στο μπλέντερ 1 μεγάλη πράσινη πιπεριά με ένα γιαούρτι στραγγιστό ή διπλοστραγγιστό, μια σκελίδα σκόρδου ή ένα κουταλάκι αφυδατωμένο σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και λάδι.
Ωραία, και τι το κάνω;
Πολτοποιώ στο μπλέντερ 1 μεγάλη πράσινη πιπεριά με ένα γιαούρτι στραγγιστό ή διπλοστραγγιστό, μια σκελίδα σκόρδου ή ένα κουταλάκι αφυδατωμένο σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και λάδι.
Ωραία, και τι το κάνω;
- Ντιπ, για να βουτήξω κρακεράκια, αγγουράκια, καροτάκια ...
- Αλείφω το ψωμί και προσθέτω γαλοπούλα, σολωμό καπνιστό ...
- Το ανακατεύω με ρύζι ή μακαρόνια κι έχω μια κρύα σαλατούλα, κύρια ή συνοδευτική
- Τη χρησιμοποιώ ως κρύα σάλτσα για κρέας κομμένο σε φέτες (νουά, ψαρονέφρι, κοτόπουλο)
- Την ανακατεύω με σαλάτα πράσινη ή αγγουροντομάτα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου