Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Miss Cherry - pop και rock μπάντα

Το συγκρότημα Miss Cherry δεν το ήξερα. Τυχαία το έμαθα από τη φίλη μου Δήμητρα, που της αρέσουν τα τραγούδια τους. Πρόκειται για μια μπάντα pop και rock με soul ψυχή. Τέσσερις φίλοι με διαφορετικά ακούσματα και εμπειρίες ένωσαν τα ταλέντα τους το 2011 για να δημιουργήσουν την Miss Cherry (το όνομα δεν ξέρω πως προέκυψε). Αυτό όμως που κατάλαβα είναι ότι ήρθαν για να μείνουν.

Αποτέλεσμα εικόνας για miss cherry συγκροτημαΈχουν αποκτήσει ήδη το κοινό τους και όποτε εμφανίζονται αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Τελευταία τους εμφάνιση στις 5/6/15 σε συναυλία στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής με τον Stavento και την Ήβη Αδάμου.

Τα τραγούδια τους έχουν αγγλικό στίχο θεωρώντας ότι ταιριάζει στο είδος μουσικής που έχουν επιλέξει. Παίζουν κομμάτια από την δεκαετία του ’90, pop και rock ‘n roll που ταιριάζουν στο στυλ τους, όμως κάνουν και διασκευές σε πιο rock ή πιο funk.
Η Panik Records τους έδωσε την ευκαιρία να βγάλουν το πρώτο τους Single ‘Rock, paper, Scissors, Love’. Ακούστε το και θα σας φτιάξει την ημέρα.
Ενημερωθείτε για τις κινήσεις τους από το https://el-gr.facebook.com/misscherryband

Τα Κεράσια είναι: Φαίδων Farid - φωνητικά, Κωνσταντίνος Borek - κιθάρα, Παναγιώτης ''Psaras'' Σολδάτος - μπάσο και ο Ηλίας Λαΐτσας - τύμπανα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου