Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

The Workshop - Χειροποίητα Ελληνικά παπούτσια

Αποτέλεσμα εικόνας για The WorkshopΟ Pascal κατέφθασε καμαρώνοντας σαν παγώνι με τις ολοκαίνουριες εσπαντρίγιες του. Είναι Ελληνικές και χειροποίητες. Τον ενθουσιάζουν τα ποιοτικά προϊόντα. Μου φαίνεται ότι δε θα τις βγάλει από τα πόδια του. Τις αγόρασε από τη Νέα Σμύρνη από το κατάστημα "HONEY fashion" (25ης Μαρτίου 8, Ν. Σμύρνη).

Η εταιρία λέγεται  The Workshop και είναι παλιά ... από το 1938!!!  Είναι οικογενειακή επιχείρηση, την οποία συνεχίζουν τα 3 εγγόνια του ιδρυτή, η Kim, ο Jason και ο Αλέξανδρος, όλοι με Πανεπιστημιακές σπουδές σε διαφορετικές επιστήμες. Με καινούριες ιδέες, έμπνευση και πάθος για τη μόδα ένωσαν τις δυνάμεις τους για να θέσουν το The Workshop σε "κίνηση". Εμπνευσμένοι από την αγγλική μόδα και συνδυάζοντάς την με ρομαντικούς μύθους δημιουργούν υψηλής ποιότητας χειροποίητα παπούτσια.

Αποτέλεσμα εικόνας για The Workshop 

Οι γυναικείες floral εσπαντρίγιες είναι θεϊκές. Λίγο ακριβές (65 ευρώ) αλλά πολύ άνετες και συγκεντρώνουν τα βλέματα. Ταιριάζουν σε όλα τα καλοκαιρινά μας ντυσίματα. Δείτε ΕΔΩ όλη τη συλλογή.

Που θα τα βρείτε; ΕΔΩ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου