Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

PLANET PHYSICS ! Μία πραγματική έκπληξη στην πόλη μας!

Πρόκειται για έναν επιστημονικό και ψυχαγωγικό πολυχώρο, ένα πραγματικό μουσείο επιστημών, στα Βριλήσσια, Αναπαύσεως 18.
Δημιουργημένο από νέους ανθρώπους που πραγματικά αποδεικνύουν ότι όταν θέλεις κάτι και το αγαπάς πολύ, το σύμπαν συνωμοτεί μαζί σου και το όνειρο γίνεται πραγματικότητα!
Μία ομάδα ανθρώπων που αγαπά τα παιδιά , την φυσική , την βιολογία , τα μαθηματικά , την αστρονομία, την μηχανική, οργανώνει καθημερινά δραστηριότητες για τους μικρούς αλλά και μεγαλύτερους φίλους για να έρθουν σε επαφή με τα πειράματα  και τους νόμους της φύσης και με βιωματικό τρόπο να τους αντιληφθούν.
Βασικός στόχος είναι να ενθαρρύνει, να προωθήσει και να υποστηρίξει την εκπαίδευση στον τομέα της φυσικής και να βοηθήσει τα παιδιά να ανακαλύψουν και να μάθουν μέσα από το παιγνίδι.
Επίσης, τα παιδιά με την παρακολούθηση ειδικά καταρτισμένων παιδαγωγών η ανθρώπων των τεχνών πραγματοποιούν κατασκευές η και παίζουν ελεύθερα σε ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο.
Οι γονείς μπορούν να απολαύσουν ένα διάλειμμα και να ξεκουραστούν στον χώρο του καφέ.

Και με το κλείσιμο των σχολείων το παιχνίδι ξεκινά σε Summer Camp, στο Planet Physics όχι μόνο με πειράματα και φυσική αλλά και πραγματική εκτόνωση και παιχνίδι στον κήπο όπως και θεατρικό παιγνίδι και κατασκευές.

Και επειδή από μικρό μαθαίνεις την αλήθεια, ευχαριστώ τον γιο μου Φίλιππο που επισκέφτηκε τον χώρο με το σχολείο του ( Lycee Francohellenique) και μετά επέμενε να ξαναπάμε αμέσως Επειγόντως έλεγε καθημερινά!
Και όταν πήγαμε με το καλό όλοι μικροί και μεγάλοι ξετρελαθήκαμε με την ποιότητα της παροχής αλλά και των ανθρώπων.
Και τώρα και η κόρη μας η  Ιωάννα 6 ετών σχεδόν κάθε μέρα λέει θέλω να πάω στο 'Planet Physics" να φτιάξω Origammi με την Στέλλα και να πάω και στον κύκλο του νερού!
Και εμείς χαρούμενοι που επιτέλους βρήκαμε κάτι πραγματικά ενδιαφέρον και μοναδικό για τα παιδιά μας πριν πάμε διακοπές λέμε τέλεια θα πάτε για λίγο εκεί στο Summer Camp.
Μόνο όταν το επισκεφτείτε θα καταλάβετε! Πληροφορίες ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου