Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Κάντε Spa σε σούπα Ramen

Αποτέλεσμα εικόνας για ramenRamen ονομάζεται μια Ιαπωνική σούπα με μακαρόνια που βασίζεται σε ζωμό κρέατος ή ψαριού (φωτό).


Το Yunessun Spa House στη Hakone, στην νοτιοανατολική Ιαπωνία, προσφέρει μια χαλαρωτική εμπειρία, τα μπάνια Ramen. Σκοπός αυτής της εμπειρίας είναι η διατήρηση του δέρματος. Χαλαρώνεις μέσα στη σούπα που περιέχει χοιρινό ζωμό και noodles, έτσι άμα πεινάσεις δε χρειάζεται να πας αλλού - απλά βουτάς και το κεφαλάκι (αστειάκι).

Αποτέλεσμα εικόνας για Yunessun Spa House στη Hakone ramen bathsΟ Ichiro Furuya, ιδιοκτήτης του θεματικού πάρκου, υποστηρίζει:    "Τελευταία οι άνθρωποι νοιάζονται πολύ στο να έχουν ωραίο δέρμα γνωρίζοντας τις ιδιότητες του κολλαγόνου, το οποίο περιέχεται στο χοιρινό ζωμό. Στα μπάνια μας όλοι διασκεδάζουν ενώ απολαμβάνουν τα υγιεινά στοιχεία των ramen noodles". Φαντάζομαι ότι θα παίζουν και μακαρονοπόλεμο.

Το πρωτότυπο αυτό κέντρο ευεξίας προσφέρει και άλλα ανορθόδοξα υγρά όπου μπορείς να κάνεις το μπάνιο σου, έτσι το απλό νερό φαντάζει παλιομοδίτικο. Κάποιες επιλογές είναι το πράσινο τσάι, ο καφές, το κρασί, το sake.

Παρακολουθήστε το βίντεο και μάθετε όλες τις ευεργετικές ιδιότητες αυτής την μοναδικής εμπειρίας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου