Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Cyclehack event στην Αθήνα (19-21/6/15)

Εκτός από τις ποδηλατοδρομίες που διοργανώνονται από διάφορους φορείς στην Αθήνα, έρχεται το 1ο Cyclehack Athens. Πρόκειται για μια παγκόσμια διοργάνωση που συντονίζεται σε πολλές χώρες του εξωτερικού από το Τόκιο έως τη Νέα Υόρκη και από την Ινσταμπούλ μέχρι το Σίδνεϊ, φέρνοντας δραστήρια μυαλά να σκεφτούν καινοτόμες λύσεις για τον χώρο του ποδηλάτου και να τις παρουσιάσουν δημόσια. To Cyclehack απευθύνεται σε δραστήριους μηχανικούς, designers, αρχιτέκτονες, προγραμματιστές, καλλιτέχνες, ή απλά ποδηλάτες με ανησυχίες και στο πρόγραμμά του έχει ομιλίες, συζητήσεις, εργαστήρια και παρουσιάσεις για όλα τα καυτά ζητήματα της ποδηλατικής κουλτούρας. Νέες τεχνολογίες, digital media αλλά και παραδοσιακά μαστορέματα συνοψίζουν τους τρόπους με τους οποίους οι επίδοξοι hackers του event θα επιδιώξουν να δώσουν χειροπιαστές λύσεις και νέες ιδέες για τα θέματα υπό συζήτηση.cyclehackathens-2015_2
Στις 19 με 21 Ιουνίου θα γίνει στη Στοά Εμπόρων το Cyclehack. Για 48 ώρες θα συνδεθούμε με άλλες 26 πόλεις στον κόσμο για να βρούμε λύσεις στα πιο απίθανα ποδηλατικά προβλήματα. Κακοί δρόμοι, οδηγική συμπεριφορά από λεωφορεία, μηχανάκια κλπ. έλλειψη ποδηλατοδρόμων, κλέφτες ποδηλάτων και πάει λέγοντας. Έξυπνα hacks σε ποδήλατα, ποδηλατικά app, creative digital media, προτάσεις για τη σήμανση της πόλης, ποδηλατικό styling είναι μόνο κάποιες ιδέες.
Αν έχετε κι εσείς ιδέες ή προβλήματα ποδηλατικής φύσεως, μάλλον θα πρέπει να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο https://www.eventora.com/el/Events/cyclehack-athens%5C.

Το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε στο http://cyclehackathens.tumblr.com/program

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου