Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Hotelgenius - Το απαραίτητο εργαλείο για ξενοδοχεία

Με την αύξηση του τουρισμού στη χώρα μας, η οποία όπως προβλέπεται θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία, διαπιστώνεται η επιτακτική ανάγκη της συμμόρφωσης των ξενοδοχειακών μονάδων με τις σύγχρονες διεθνείς τάσεις οργάνωσης και διαχείρισης κρατήσεων και πελατών. Πολλές φορές βλέπω ιστοσελίδες τουριστικών καταλυμάτων στη χώρα μας που έχουν προχειροφτιαχτεί όσον αφορά το κομμάτι της επικοινωνίας και προβολής.
Η δημιουργία μιας  δυνατής διαδικτυακής ταυτότητας προϋποθέτει γνώση του τουριστικού marketing και ειδικότερα της συμπεριφοράς καταναλωτή - επισκέπτη.
Αυτήν την υπηρεσία θέλει να πουλήσει η Hotelgenius μέσω του πρωτοποριακού λογισμικού της.

 

Τι είναι; Πρόκειται για ένα λογισμικό που μπορεί να καλύψει στο 100% τις διαδικτυακές ανάγκες οποιασδήποτε ξενοδοχειακής μονάδας. Το Hotelgenius είναι ένα καινοτόμο λογισμικό σε μορφή cloud το οποίο περιλαμβάνει 3 βασικά εργαλεία - Website Builder (κατασκευή ιστοσελίδας), Booking Engine (μηχανή κρατήσεων), Central Dashboard & Mobile Concierge App (εφαρμογή για κινητά) - και σας επιτρέπει να διαχειριστείτε όλα τα κανάλια πωλήσεων και επικοινωνίας του ξενοδοχείου σας μέσω ενός ενιαίου συστήματος. Ο συνδυασμός των παραπάνω διευκολύνει και βελτιστοποιεί όλες τις δραστηριότητες e-commerce και διαδικτυακού marketing της επιχείρησής σας.
Η εταιρία Hotelgenius κατάφερε να κλείσει ήδη 100 συμβόλαια μέσα σε 6 μήνες! Όταν το προϊόν είναι καλό ...

hotelgeniusΗ εφαρμογή Hotelgenius εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 570.000 ευρώ από το επενδυτικό ταμείο Elikonos Jeremie SCA – Sicar καθώς και άλλους επενδυτές.

Εκσυγχρονιστείτε! Το 2016 δε θα υπάρχει αρκετός χώρος για τους μη επαγγελματίες στον τουριστικό χώρο. Μπορείτε να δοκιμάσετε το Hotelgenius δωρεάν για 15 ημέρες. Επίσης έχουν σε προσφορά ένα πακέτο για 29 ευρώ αντί της κανονικής τιμής των 69 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα τους: https://hotelgenius.co/  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου