Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Βρες τον ιδανικό φύλακα για το κατοικίδιό σου - Keeppet

Φεύγεις για διακοπές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις και πονάς για το που θα αφήσεις την πιστή σου συντροφιά - το κατοικίδιό σου; Κανένα πρόβλημα. Ήρθε και στην Ελλάδα η υπηρεσία φύλαξης κατοικίδιων - σκύλων, γατιών, πουλιών και ψαριών -  σε σπίτι και το όνομα αυτής Keeppet. Στην Αμερική λειτουργεί από το 2012 η  Dogvacay για φύλαξη σκύλων (ανάρτηση 11/1/15: διαβάστε ΕΔΩ).



Μέσα από την Keeppet.gr αναζητάς έναν «pet sitter» (ιδιώτη φιλόζωο) που θεωρείς ότι είναι ο πλέον κατάλληλος για να φροντίσει το πολύτιμο κατοικίδιό σου τις ημέρες που λείπεις. Στην ιστοσελίδα θα βρεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον «pet sitter» (πλήρες προφίλ) καθώς επίσης και διαθέσιμες αξιολογήσεις, που έχουν γραφτεί από άλλους ιδιοκτήτες που έλαβαν την υπηρεσία του, καθώς και η αμοιβή που ζητά για την φύλαξη του κατοικίδιου. Το επόμενο βήμα είναι απλά η κράτηση μέσω διαδικτύου. Υπάρχει και η δυνατότητα γνωριμίας με τον “pet sitter” και σε περίπτωση που δεν τον εγκρίνεις να ακυρώσεις την κράτηση χωρίς καμία επιβάρυνση. Στις αρμοδιότητες του pet sitter είναι η καθημερινή ενημέρωση μέσω τηλεφώνου και η αποστολή photo updates, ενώ σε 24ωρη βάση υπάρχει δωρεάν κτηνιατρική υποστήριξη από την ομάδα κτηνιάτρων του Keeppet.

Η ελληνική Start Up εταιρία Keeppet βρίσκεται υπό τη σκέπη του Orange Grove , ενώ το 2% του ετήσιου τζίρου της θα δοθεί στην μη κερδοσκοπική οργάνωση Dog’s Voice.
Επόμενος στόχος των ιδρυτών είναι το άνοιγμα στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες Ελληνικές αλλά και Ευρωπαϊκές πόλεις εφόσον βρεθεί χρηματοδότηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου