Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Mandalay, ο παράδεισος του David Bowie προς ενοικίαση


Χριστούγεννα έρχονται και πολλοί Έλληνες , παρά την κρίση, έχουν ήδη κλείσει πολυτελείς διακοπές στο εξωτερικό. Σας έχω εξαιρετική προτασούλα:
Το Mandalay είναι το εξοχικό σπίτι του David Bowie πάνω από τη Britannia Bay στο νησί Mustique  (πληροφορίες στο τέλος). Το σπίτι χτίστηκε σύμφωνα με το προσωπικό γούστο του David ενώ το 1995 πουλήθηκε στον εκκεντρικό τυπογράφο και ποιητή Felix Dennis, ο οποίος δεν έκανε αλλαγές. Ήταν το αγαπημένο καταφύγιο του τραγουδιστή το οποίο επισκεφτόταν συχνά. Ας μιλήσουν οι φωτογραφίες ...


Εξωτερικά κιόσκια, λίμνες, εξωτικοί κήποι, υπνοδωμάτια και σαλόνια έχουν κάτι από την γοητεία του Μπάουι: από ρωμαϊκού τύπου οροφές, μέχρι ξύλινες νότες που θυμίζουν Ινδονησία και Μπαλί, πολυέλαιο από κρύσταλλο Murano που λειτουργεί με... λάδι και πολλά άλλα, συνθέτουν το περίεργο και όμορφο αυτό μέρος.


Το σπίτι μπορεί να κοιμήσει έως 14 άτομα ενώ διαθέτει 8 άτομα προσωπικό (καθαρίστριες, μάγειρα, κηπουρούς κλπ). Το ακίνητο μπορεί τώρα να ενοικιαστεί μέσω της Mustique Company από 40.000 δολάρια έως 60.000 την εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου