Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

The tale of Thomas Burberry


The tale of Thomas Burberry: αυτή η διαφήμιση προκαλεί το θαυμασμό μας. Ο οίκος Burberry γιορτάζει την 160ή του επέτειο και για την ξεχωριστή αυτή χρονιά, ο chief creative και chief executive officer του γνωστής βρετανικής εταιρίας αποφάσισαν πως έπρεπε να γίνει κάτι που θα έδινε στον κόσμο την ευκαιρία για μια ματιά στον κόσμο του Thomas Burberry. "Αυτά τα Χριστούγεννα, όσο γιορτάζουμε την 160ή μας επέτειο, θέλαμε να πούμε την ιστορία του Thomas Burberry - καινοτόμου, εφευρέτη και του άνδρα πίσω από τη θρυλική καπαρντίνα - όπως λέμε εμείς. Το φιλμ που φτιάξαμε είναι μια κλεφτή ματιά εμπνευσμένη από τη γεμάτη και απίστευτη ζωή, που ξετυλίχθηκε μέσα από την ιστορία του εικοστού αιώνα, με όλα τα πάνω και τα κάτω της".

Η διαφήμιση κρατάει 4' και θα μπορούσε να είναι ταινία μικρού μήκους σε κάποιο φεστιβάλ. Η ιστορία του Thomas Burberry, ξετυλίγεται αριστοτεχνικά με πρωταγωνιστές τους Domhall Gleeson, Sienna Miller, Dominic West και Lily James, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Asif Kapadia ("Amy").

Στο διαφημιστικό σποτ παρουσιάζεται μια δραματική ερωτική ιστορία, όπου ο Domhnall Gleeson, που έχει εμφανιστεί στο «Star Wars» και το «Harry Potter», υποδύεται τον Thomas Burberry, η Sienna Miller κάνει την σύζυγό του, ο Dominic West εμφανίζεται ως Ernest Shackleton -ο Άγγλο-Ιρλανδικής καταγωγής εξερευνητής που συμμετείχε σε τρεις αποστολές στην Ανταρκτική και ντυνόταν με Burberry- και η Lily James κάνει τον ρόλο μιας φανταστικής πιλότου βασισμένο στην πραγματική Betty Kirby-Green, που πέταξε από την Αγγλία στο Κέιπ Τάουν το 1937 φορώντας επίσης Burberry.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου