Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

DV Closet - Στιλιστικές συμβουλές μόδας

H Δανάη Βαράγκη με σπουδές στα ΜΜΕ και τις Πολιτικές Επιστήμες, ο Αλέξανδρος Αλεξανδρόπουλος από τον νομικό κλάδο και ο Νίκος Κόκκινος από τον χώρο του μάρκετινγκ, αποφάσισαν να συνδυάσουν τη μόδα με την τεχνολογία, και το αποτέλεσμα ήταν το DV Closet.
Αποτέλεσμα εικόνας για DV Closet
Με έδρα το κοσμοπολίτικο Λονδίνο αποφάσισαν να ανοίξουν μια εταιρία προσφοράς επαγγελματικών στιλιστικών συμβουλών και υπηρεσιών μόδας σε όλους. Εισάγουν μια νέα εποχή, ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στον χώρο της μόδας. Παρέχουν σε όλους μια εμπειρία με απλό και εύκολο τρόπο, με την βοήθεια της τεχνολογίας, μέσω του κινητού τηλεφώνου.



Η ομάδα έψαχνε να βρει ένα τεχνολογικό μέσο το οποίο θα έφερνε κοντά τους επαγγελματίες της μόδας και όλους τους φαν και τους χρήστες. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα της εφαρμογής για κινητό τηλέφωνο (native iOS application). Σιγά σιγά, η ιδέα του DV Closet ξεκίνησε να μοιάζει υλοποιήσιμη. Με αφετηρία την πλατφόρμα του Kickstarter κατάφεραν μέσα σε 30 ημέρες να συγκεντρώσουν το ποσό των 11.000 λιρών. Ξαφνικά το DV Closet, το όνειρο που γεννήθηκε πάνω από μια κούπα καφέ μεταξύ φίλων, έκανε ένα βήμα πιο κοντά στη δημιουργία του. Έγινε πλέον υλοποιήσιμο.

Ξεκίνησε άμεσα η ανάπτυξη της εφαρμογής και της ιστοσελίδας, έστησαν  όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αξιοποίησαν το πανέμορφο Ελληνικό καλοκαίρι και τα Ελληνικά τοπία και έκαναν μια πολύ ωραία καμπάνια για διαφημιστικό υλικό. Ξεκίνησαν την διαδικασία δημιουργίας ενός δικτύου επαγγελματιών από τον χώρο της μόδας και ξεχώρισαν τους πρώτους 7.
Διαφήμισαν το DV Closet στο London Fashion Week και το London Fashion Weekend.
Σήμερα η ιστοσελίδα τους (www.dvcloset.com) είναι live και προσβάσιμη στο κοινό, με πολλά άρθρα και θέματα από τον χώρο της μόδας. Πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και η εφαρμογή για όλες τις iOS συσκευές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου