Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Το νέο όνομα της διασκέδασης: ΤHE ENTERTAINER

Το ΤHE ENTERTAINER είναι μια Πολυεθνική Εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι που ιδρύθηκε το 2001 από την Αυστραλέζα Donna Benton. Για την ιστορία, η Donna Benton πήγε για εργασία στο Ντουμπάι έχοντας μόνο 3.000$. Αφού απογοητεύτηκε με τη θέση εργασίας για την οποία πήγε, της ήρθε η ιδέα του ΤHE ENTERTAINER. Πρόκειται για τη σύνδεση επιχειρήσεων και καταναλωτών που ψάχνουν για προϊόντα ή υπηρεσίες "Value for Money".
Μετά την παγκόσμια επιτυχία και την αποδοχή του στη Μέση Ανατολή, Αφρική, Ασία και Ευρώπη, ήρθε και στην Αθήνα σε 850+ σημεία. Το ΤHE ENTERTAINER ξεκινά από την Αθήνα και γρήγορα θα επεκταθεί στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Το όνομα ΤHE ENTERTAINER  είναι συνυφασμένο με την παροχή αξεπέραστων Προσφορών «1+1 Δώρο» σε υψηλής ποιότητας συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.  Δηλαδή πληρώνεις 1 γεύμα, ποτό, διανυκτέρευση, spa, εισιτήριο θεάτρου και παίρνεις 2!
«Ο χρήστης του THE ENTERTAINER έχει πρόσβαση σε μοναδικές προσφορές σε εστιατόρια, σημεία αναψυχής, χαλάρωσης και ευεξίας που θα καλύψουν κάθε γούστο!» σύμφωνα με την Donna Benton. Το THE ENTERTAINER έρχεται να βελτιώσει την ποιότητα, αλλά και την συχνότητα της διασκέδασης του Έλληνα. Να τον κάνει να δοκιμάσει κάτι καινούριο χωρίς όμως να  χρειαστεί να το πληρώσει διπλά, αφού πάντα σε ό,τι επιλέξει θα έχει άλλο ένα δώρο!

 The Entertainer! Άλλαξε τον τρόπο που διασκεδάζεις. Σε κάθε προσφορά +1 δώρο!

Οι παρακάτω πληροφορίες είναι από την ιστοσελίδα των Public.
Διατίθεται από τις 16 Νοεμβρίου σε έντυπη μορφή (Βιβλίο) αποκλειστικά στα 16 καταστήματα Public της Αττικής στην τιμή των 39€ αλλά και σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του πολυβραβευμένου ΤHE ENTERTAINER Αpp. (Κατέβασέ το αμέσως πατώντας εδώ για iOS και για Android)

Σύμφωνα με το Public, μερικές από τις συνεργαζόμενες εταιρείες  που προσφέρουν από τις 16/11/15 τις μοναδικές προσφορές  THE ENTERTAINER «1+1 Δώρο» είναι: Όμιλος Καστελόριζο, Βalthazar, Dal Professore, Dinner in the Sky, Θέατρο Παλλάς, Θέατρο Αλίκη, Θέατρο Εμπορικόν, Θέατρο Αποθήκη, Black Duck, Momix, Chryssalis, Assai, Pilates by Mandy, Hot Ashram, Gym Tonic, Λεμόνι ,Τσι Τσι, Ritzi, Le Charme de Pit, Sam all day café, Pop Up, Ela na Sou Po, Kurland, Charkas, The Wall, Athens Clue κλπ.

Επιπλέον με την αγορά του ΤHE ENTERTAINER Αthens ο πελάτης παραλαμβάνει Δωρεάν τον Οδηγό THE ENTERTAINER Travel 2016 σε μορφή App, με μοναδικές προσφορές «Πληρώστε Μία Βραδιά, Πάρτε Μία Βραδιά Δωρεάν». Έτσι, απολαμβάνει προσφορές σε περισσότερα από 300 ξενοδοχεία και resorts 4 και 5 αστέρων σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία και Αφρική (όπως τα διεθνή Marriott, InterContinental, Hyatt, Sheraton κ.α.).

Με το THE ENTERTAINER, το Κορυφαίο Πρόγραμμα Προσφορών «1+1  ΔΩΡΟ», η Αθήνα αλλάζει τον τρόπο που διασκεδάζει:
  • Πάντα! Πάντα Ένα Δώρο σε ό,τι επιλέγεται. Κάθε Μέρα, Μέρα-Νύχτα, (εξαιρουμένων εορτών και αργιών) για 14 ολόκληρους μήνες.
  • Παντού! Πάνω από 850 επιλεγμένες επιχειρήσεις (εστιατόρια, καφέ, μπαρ, σπα, κομμωτήρια, θέατρα, γυμναστήρια, ινστιτούτα αισθητικής και τόσα άλλα στην Αθήνα αλλά και σε ξενοδοχεία  πολυτελείας σε όλο τον κόσμο!).
  • Εύκολα! Με δυνατότητα επιλογής των μοναδικών Προσφορών ΤHE ENTERTAINER «1+1  Δώρο»,  μέσω τυπωμένων κουπονιών / vouchers στο έντυπο Βιβλίο Προσφορών ή μέσω του βραβευμένου ΤHE ENTERTAINER App (συμβατό με συσκευές iOS και Android).
  • Ξεκάθαρα! Χωρίς ψιλά γράμματα, χωρίς κρυμμένους όρους. Μόνο με €39, ο καθένας απολαμβάνει για πάνω από ένα χρόνο (10 Νοεμβρίου 2015 - 31 Δεκεμβρίου 2016), τις αξεπέραστες Προσφορές THE ENTERTAINER και μπορεί να εξοικονομήσει μέσω της χρήσης του μέχρι και €60,000 για όλη αυτή την περίοδο!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν έχω αγοράσει αυτό το προϊόν κι έτσι δεν έχω προσωπική εμπειρία για να σας μεταφέρω. Σαν ιδέα όμως μου αρέσει. Δυστυχώς όσο κι αν έψαξα στην ιστοσελίδα τους δε βρήκα πληροφορίες για επιχειρήσεις στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου