Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Palmitas: το πρώτο pop up bar από το "The Clumsies"

imageΗ διεθνής τάση που λέγεται pop up (bar, restaurant, shop) ήρθε και στην Ελλάδα εδώ και λίγο καιρό. Αναφέρεται σε κάτι προσωρινό, θεματικό και σε μέρος απρόσμενο - έκπληξη.
Η σημερινή άφιξη λέγεται Palmitas και είναι δημιουργία του καλύτερου ελληνικού μπαρ "The Clumsies" (22ο στη λίστα των 50 καλύτερων μπαρ στον κόσμο!) 

Από τις 6 Νοεμβρίου, για λίγους μόνο μήνες, το Palmitas θα "προσγειώνεται" κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Γκάζι, στον αριθμό 11 της Ιεράς Οδού (4ος όροφος) και θα μας παρασύρει σε ρυθμούς Λατινικής Αμερικής. Το "Palmitas" είναι εμπνευσμένο από μια άλλοτε κακόφημη περιοχή του Μεξικού, η οποία μεταμορφώθηκε μέσα από την street art και τη δημιουργικότητα.  Δείτε ΕΔΩ την ανάρτησή μας από τις 28 Ιουλίου 2015.
 Στο "Palmitas" θα βρείτε cocktail list με βάση το μεσκάλ και την τεκίλα, Mexican Street Style μενού από το σεφ Γιάννη Λιάκου, τα λατινοαμερικανικά live και DJ sets, καθώς και δύο θεματικά δωμάτια που παραπέμπουν σε φαβέλα και φιλοξενούν τo Dark Side Tattoo Society και το κουρείο Barber Rules. Για περισσότερες πληροφορίες:
http://www.theclumsies.gr/stories/the-clumsies-pop-up-bar-first-stop-mexico-palmitas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου