Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

KATI ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΛΑΟΥΝΗ!







Ετήσιο Bazaar, στο Μουσείο Λαλαούνη, ( Καρυάτιδων & Καλισπέρη 12 , Ακρόπολη) με νέους δημιουργούς και διάφορα ωραία δώρα για το σπίτι και για τους δικούς σας έως και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου από 11πμ έως 20.00 μμ.
30 καλλιτέχνες - εκθέτες πωλούν μοναδικά κομμάτια τέχνης. Ανάμεσά τους, η κεραμίστρια και φίλη 'LEO' με τις νέες της δημιουργίες. Μία νέα ματιά με απλότητα και πολύ αγάπη για την Ελλάδα. Εντυπωσιακά τα βότσαλα με το μάτι, σήμα κατατεθέν της νέας σειράς, σαν να είναι το μάτι της δημιουργού που θέλει να δει τα πράγματα από πολύ κοντά , μέσα στην ματιέρα τους, μέσα στο αρχικό υλικό τους και μέσα απ' αυτά να μας μεταφέρει στον πολιτισμό της χώρας. Στα ποτηράκια της νέας σειράς είναι γραμμένες διάφορες λέξεις, σαν κάποιος να παίζει ένα παιγνίδι με τις λέξεις, τον πολιτισμό, την ιστορία. Σαν να είναι τα βότσαλα που βρίσκει κανείς στην παραλία περπατώντας και τα μαζεύει στο σπίτι του για να κρατήσει κάτι από την στιγμή.
Αφιερώστε λίγο χρόνο να περάσετε και δείτε τα από κοντά! Μέρος των εσόδων θα δοθεί για τα επιδοτούμενα εκπαιδευτικά προγράμματα του μουσείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου