Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

2 Χριστουγεννιάτικα Bazaar (12/2015)

1) Για τους φίλους της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής μάλλον θα έχει ενδιαφέρον αυτό το Χριστουγεννιάτικο παζάρι. Επίσης, όταν θα πάτε θα δείτε από κοντά και τους χώρους όπου γίνονται τα μαθήματα που σας έχω γράψει σε άλλη ανάρτηση (17 Οκτωβρίου 2015)

Το Σάββατο 12/12/2015 και ώρα 16:00-20:00, σας περιμένουμε στο χώρο του The Cookery Club - Μαθήματα Μαγειρικής, για το Χριστουγεννιάτικο bazaar μας. 
Εξετάσεις Πιστοποίησης Ζαχαροπλαστικής Ανακαλύψτε χειροποίητα δώρα που μπορείτε να προσφέρετε στους αγαπημένους σας τις γιορτές. Πρωτότυπες ποδιές, ζωγραφισμένες στο χέρι και όμορφα χριστουγεννιάτικα retro t-shirts που δε θα θέλετε να βγάλετε από πάνω σας!!! Όλα φτιαγμένα με αγάπη και πολύ μεράκι από τους χειροτέχνες.
Επιλέξτε ανάμεσα σε διάφορα είδη ζαχαροπλαστικής, ζαχαροτεχνικής, και μαγειρικής, σε γευστικά χριστουγεννιάτικα μπισκότα καλυμμένα με ζαχαρόπασταγλάσο ζάχαρηςλουλούδια και φυσικούς, σπιτικούς χυμούς φρούτων, εμπλουτισμένους με εκχυλίσματα. 
Τέλος, υπέροχα γούρια και διάφορα χριστουγεννιάτικα decor για να στολίσετε το σπίτι σας και να σας φέρουν τύχη για μια όμορφη, δημιουργική χρονιά!

Που; Λ. Βουλιαγμένης 299, (έναντι Παναγίτσας, πλησίον μετρό), 17343, Άγιος Δημήτριος
1ος όροφος

2) Για όσους δεν πρόλαβαν το πρόσφατο bazaar τους στο Κορωπί...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου