Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Δοκίμασε τις μαγειρικές σου ικανότητες στο restauRunIt

Αποτέλεσμα εικόνας για chef cooking in kitchenΌσοι αγαπάμε τη μαγειρική και κάνουμε συχνά τραπέζια στο σπίτι μας δοκιμάζοντας την καινούρια συνταγή μας πάνω στους φίλους μας, έχουμε τώρα τη δυνατότητα να κάνουμε παιχνίδι πιο επαγγελματικά. Μια νέα start-up επιχείρηση μας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις μαγειρικές μας ικανότητες στο χώρο ενός πραγματικού εστιατορίου! Το restauRunIt δίνει την δυνατότητα σε ερασιτέχνες μάγειρες, να τρέξουν τις συνταγές τους στην κουζίνα ενός πραγματικού εστιατορίου!

Τι είναι; Το restauRunIt είναι ένα κοινωνικό... παιχνίδι που φέρνει κοντά μερακλήδες της κουζίνας και ανήσυχους καλοφαγάδες. Πραγματοποιεί το όνειρο των εραστών της μαγειρικής να επιμεληθούν και να εκτελέσουν το αγαπημένο τους μενού σε ένα πραγματικό εστιατόριο για 2 εβδομάδες (6 βράδια). Ταυτόχρονα, δίνει την ευκαιρία στους καλοφαγάδες να δοκιμάζουν διαφορετικές και πρωτότυπες γεύσεις, αλληλεπιδρώντας με επιδέξιους μάγειρες "της διπλανής πόρτας"! Ακολούθησε τους μάγειρες ή τις μαγείρισσες του restauRunIt και δοκίμασε τις συνταγές τους, σα να επισκέπτεσαι την κουζίνα ενός φίλου στο εστιατόριο που αγαπάς! Και θυμήσου: ο σημερινός καλοφαγάς μπορεί να είναι ο αυριανός μάγειρας του restauRunIt!
Προς το παρόν μόνο ένας μάγειρας τα έχει καταφέρει από τους 16 που δήλωσαν συμμετοχή. Το όνομά της Κυβέλη που μαγείρεψε στο εστιατόριο Οξύμωρον στα Μελίσσια.

Secret 1227 | RestauRunIt | Eat & Drink | Online | Athens

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου