Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Cocktail kit by Rolls Royce!

Λοιπόν τώρα τις γιορτές, μου αρέσει να βρίσκω ΠΡΟΣΙΤΑ δώρα και να σας τα παρουσιάζω...
Η απόλυτη πολυτέλεια κοστίζει λίγο περισσότερο από 35.000 ευρώ και είναι το 

γκάτζετ της Rolls-Royce για την παρασκευή κοκτέιλ.

Έχουν φτιαχτεί μόνο 15 τέτοια κιτ, το καθένα φτιαγμένο με το χέρι από ξύλο αμερικανικής καρυδιάς και πολυτελές αστιγμάτιστο δέρμα.


Η Rolls-Royce συνεργάστηκε με ειδικούς των ξενοδοχείων Dorchester Collection για να διασφαλίσουν πως το γκάτζετ αυτό θα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για την πιο σοφιστικέ προετοιμασία του πιο απίθανου κοκτέιλ.
Αν ο ιδιοκτήτης του επιθυμεί να συνδυάσει το κοκτέιλ του με καναπεδάκια, το κιτ διαθέτει και δύο δίσκους για το σερβίρισμά τους.

Τα ποτήρια είναι φτιαγμένα από την εταιρεία Theresienthal ενώ το δέρμα είναι επιλεγμένο με μεγάλη προσοχή μόνο από ταύρους- επειδή το δέρμα θηλυκών μπορεί να είναι σημάδια από την εγκυμοσύνη (άκου τι σκέφτηκαν)- και μόνο από ζώα που ζούσαν σε μεγάλο υψόμετρο- ώστε να αποφευχθούν τα σημάδια από κουνούπια (απίστευτο!!!).
«Κάθε αυτοκίνητο που φτιάχνουμε αντιπροσωπεύει τη βαθιά προσωπική έκφραση των ατομικών γούστων των πελατών μας και του τρόπου ζωής τους. Η ίδια αντίληψη της προσωπικής έκφρασης χαρακτηρίζει και τη συλλογή αξεσουάρ με εκλεπτυσμένα αντικείμενα», τονίζει ο Gavin Hartley εκ μέρους της Rolls-Royce.
Σημειώστε επίσης
το καθε κιτ κάνει 8 εβδομάδες να φτιαχτεί
και βέβαια τα ποτά δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου