Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Green Magic Homes

LIVE INTEGRATED WITH NATURE

Ιδανική λύση για εξοχικό οπουδήποτε. Ζεστό και οικολογικό σπίτι που προσαρμόζεται πλήρως στο φυσικό του περιβάλλον. Κατασκευάζεται σε λίγες ημέρες, τοποθετείται οπουδήποτε και ζεις πολύ οικονομικά καθώς το καλοκαίρι είναι δροσερό και το χειμώνα ζεστό. Επίσης η κατασκευή είναι αντισεισμική, αδιάβροχη και αντέχει ακόμα και σε ακραία καιρικά φαινόμενα.

A REVOLUTIONARY BUILDING SYSTEM

Η εταιρία Green Magic Homes κατασκευάζει μικρά προκατασκευασμένα σπίτια που μοιάζουν σαν να έχουν βγει από παραμύθι και μπορούν να κατασκευαστούν από 3 ανθρώπους μέσα σε λίγες μόνο ημέρες!  Το καταπληκτικό είναι ότι διαμορφώνεις εξωτερικά το σπίτι έτσι ώστε να εναρμονίζεται πλήρως με το φυσικό περιβάλλον όπου τοποθετούνται.

BUILDING A NEW WORLD

Το σκεπτικό πίσω από την κατασκευή αυτών των σπιτιών είναι ότι θα υπάρχουν κάτω από ένα στρώμα χώματος και χλόης και ανάλογα με την επιθυμία ή τις ανάγκες του ιδιοκτήτη θα μπορούν να παράγουν και λαχανικά καθώς η στέγη μπορεί να διαμορφωθεί σαν μποστάνι (με μαρουλάκια, ντοματούλες, αγγουράκια κλπ).

LIVE IMMERSED IN NATURE

Τα σπίτια, καθώς είναι ευπροσάρμοστα ανάλογα με το περιβάλλοντα χώρο, μπορούν να καλυφθούν με άμμο ή ακόμα και με χιόνι. Η εταιρία προσφέρει πολλές προτάσεις για όλα τα γούστα. Επίσης είναι ανθεκτικά στο χρόνο και απαιτούν πολύ μικρή συντήρηση. 

Magic Green Homes, underground architecture, underground homes, green roof, prefab housing, prefab, vaulted panels, green architecture, modular housing
Βρες το ιδανικό μέρος και φτιάξε το σπίτι σου! Έτσι απλά. Βέβαια οι κατασκευαστές δε γνωρίζουν από ελληνική πολεοδομία και γραφειοκρατία. Πολύ πιθανόν να είναι οι ίδιες διαδικασίες με αυτές του λυόμενου. Πάντως μεγάλο ΕΝΦΙΑ δε θα έχει καθώς είναι μόλις 37,2 τμ. (400 τετρ. πόδια).

hobbit-holes-eco-friendly-houses-green-magic-homes-26

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου