Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Περιήγηση με αερόστατο στον Μαραθώνα!

Αποτέλεσμα εικόνας για αεροστατοΓια πρώτη φορά στην Ελλάδα θα γίνουν τακτικές πτήσεις με αερόστατο! Μια ιδιαίτερα δημοφιλής δραστηριότητα που κερδίζει έδαφος στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, ενώ στην Τουρκία, ιδιαίτερα στην Καππαδοκία είναι must αυτή η εμπειρία. Μια πτήση διαφορετική, συναρπαστική, μέσα στην απόλυτη ησυχία του ουρανού, με θέα πανοραμική.

Οι πρώτες ιπτάμενες βόλτες θα πραγματοποιηθούν στον Μαραθώνα, με πτήσεις πάνω από τον Σχοινιά, το Καπανδρίτι και άλλα σημεία της Αττικής. Ξεκινούν στις 15/5/2016 και όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή ας τηλεφωνήσουν έγκαιρα στο τηλ: 210 3244453, Δευτέρα με Παρασκευή, 9-5. Προϋπόθεση για να γίνει μια πτήση είναι η συμμετοχή τουλάχιστον 8 ατόμων. Το κόστος συμμετοχής είναι στα 190 ευρώ ανά άτομο για πτήση μιας ώρας! Τα πολύχρωμα αερόστατα της Olympic Balloons μας υπόσχονται αξέχαστες εμπειρίες. Η εταιρία δραστηριοποιείται εδώ και 19 χρόνια στον κλάδο του τουρισμού.

ΛΑΘΕΜΕΝΑ έχει δημοσιευτεί στον τύπο ότι θα ξεκινήσουν από την Καλαμάτα. Φαντάζομαι ότι κάπου κόλλησε η διαπραγμάτευση.

Γενικές πληροφορίες: Στο αερόστατο μπορούν να επιβιβαστούν από 4 έως 30 άτομα, που έχουν την ευκαιρία να «φορτώσουν» τη μνήμη της φωτογραφικής μηχανής τους με εκπληκτικές εικόνες, ενώ η διαδρομή που ακολουθείται κάθε φορά καθορίζεται (και) από τις... διαθέσεις του ανέμου. Πριν από την απογείωση, οι επιβάτες παρακολουθούν τις προετοιμασίες του πληρώματος και το φούσκωμα των μπαλονιών, και ενημερώνονται για τους κανόνες ασφαλείας και τις διαδικασίες προσγείωσης. Το αερόστατο μπορεί να πετάξει σε ύψος 700 μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου