Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Ξεφλουδιστής φρούτων!



Επιτέλους, να και κάτι πολύ χρήσιμο! Έχοντας συσσωρεύσει διάφορες ηλεκτρικές συσκευές στα λιγοστά ντουλάπια της κουζίνας μου, αρνούμαι να αγοράσω κάτι το οποίο θα κάνει παρέα στις υπόλοιπες συσκευές που δε χρησιμοποιώ (μιξεράκια παντός τύπου, πολυμίξερ με χίλια εξαρτήματα, ρομποτάκια, σκουπάκια).
Ανακάλυψα τη συσκευή αυτή της pelamatic που ξεφλουδίζει τέλεια οποιοδήποτε φρούτο ή λαχανικό έχει στρογγυλό ή οβάλ σχήμα. Έχουμε και λέμε: πορτοκάλια, μήλα, ακτινίδια, ροδάκινα, λεμόνια, πατάτες, ντομάτες κλπ. Σε ένα μόλις λεπτό σου έχει έτοιμα από 3 έως 8 κομμάτια! Το κόστος της είναι σχετικά προσιτό: 89$ για τον οικιακό και γύρω στα 500$ για τον επαγγελματικό. Στα συν του ότι καθαρίζεται εύκολα και μπορείς να ρυθμίσεις το πάχος ξεφλουδίσματος. Αν είστε απ' αυτούς που τρώτε πολλά φρούτα και λαχανικά τότε θα αποσβέσετε πολύ γρήγορα τη μηχανή.
Η εταιρία έχει άλλες 6 συσκευές που είναι εξειδικευμένες στο "καθάρισμα" άλλων βρώσιμων. Στη χώρα μας δεν έχει κατάστημα, όμως αν πάτε στο εξωτερικό μπορείτε να την αγοράσετε σ' αυτά τα σημεία πώλησης.  Με πρόχειρη αναζήτηση το βρήκα προς 120 ευρώ + 10 για την αποστολή, όμως μπορείς να βάλεις alert για να ειδοποιηθείς όταν η τιμή πέσει. Εντυπωσιαστείτε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου