Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Κρεβάτι που κολυμπάς χωρίς να βρέχεσαι!

Ασυνάρτητος ο τίτλος? 
Το ξέρω, όμως έχω ακόμα το μυαλό μου στη θέση του, ευτυχώς!

Η Starpool, μια εταιρία σχεδιασμού spa, συνεργάστηκε με την Neocogita, μια εταιρία μελέτης του ανθρώπινου εγκεφάλου και δημιούργησαν την πρώτη «πισίνα» που επιτρέπει στους χρήστες να κολυμπάνε σε νερό χωρίς να βρέχονται.



Τι είναι το Zerobody 
Πρόκειται για ένα θερμαινόμενο κρεβάτι νερού σχεδιασμένο από τον Cristiano Mino. Οι χρήστες ξαπλώνοντας σε αυτό νιώθουν την ίδια αίσθηση που έχουν όταν κολυμπάνε ή όταν κάνουν ένα ζεστό μπάνιο χωρίς όμως να βρέχονται
Το σώμα νιώθει πως δεν έχει βαρύτητα. Δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε θάλαμο μηδενικής βαρύτητας της NASA.
Στόχος της εταιρίας είναι να χρησιμοποιηθεί το συγκεκριμένο κρεβάτι στο μέλλον ως κρεβάτι διαλογισμού. Το κρεβάτι διαθέτει, επίσης, εναλλασσόμενα χρωματιστά φωτάκια LED για να επιλέγετε το χρώμα που σας εξυπηρετεί και σας χαλαρώνει καλύτερα.

Πώς λειτουργεί το Zerobody Όταν το σώμα σας νιώσει άνετο με τη θερμοκρασία του «στρώματος νερού» αρχίζει να παράγει ενδορφίνες που σας κάνουν να νιώθετε ευφορία ενώ ταυτόχρονα ακούτε ήχους που βοηθάνε στο να κάνετε σωστό διαλογισμό, με την εφαρμογή NU RELAX. 
Οι δύο εταιρίες που δημιούργησαν το κρεβάτι τονίζουν πως αυτό προσφέρει στο μυαλό και το σώμα σας την ίδια χαλάρωση και ψυχολογική ηρεμία που θα νιώθατε αν κάνατε κατάδυση, και μάλιστα χωρίς την ταλαιπωρία της κολύμβησης μέσα σε τόνους αλμυρού νερού.



Για αρχή το Zerobody δημιουργήθηκε για εργασιακούς χώρους και spa και σχεδιάστηκε με σκοπό να προσφέρει ένα εκπληκτικό χαλαρωτικό διάλειμμα στους εργαζομένους. Οι ειδικοί τονίζουν πως το κρεβάτι χαλαρώνει, ξεκουράζει και αναζωογονεί ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια οι εργαζόμενοι να επανέλθουν στη δουλειά τους πλήρως ανανεωμένοι! (Όλο αυτό ακούγεται σαν αστείο για το εργασιακό περιβάλλον της χώρας μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου