Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Ξεκούραστο κυνήγι Pokemon

Με 40 βαθμούς ΔΕΝ βγαίνεις έξω παρά μόνο αν έχεις σοβαρό λόγο. Με την νέα μόδα του κυνηγιού των Pokemon, πλατείες, δρόμοι και σοκάκια έχουν κατακλυστεί από παίκτες προκειμένου να αιχμαλωτίσουν τον Pikachu και την παρέα του. Φίλος - γνώστης του παιχνιδιού με ενημέρωσε για το πως μπορείς να κυνηγήσεις τα μικρά τερατάκια ξεκούραστα στο σπίτι σου και αναμεταδίδω τις πληροφορίες ελπίζοντας ότι κάποιοι θα το εκτιμήσουν.

1. Επώαση αυγών (egg hatching): αν θέλεις να μεγαλώσει χωρίς κόπο η οικογένεια του pokedex σου, τοποθέτησε το κινητό σου πάνω στο παλιό πικάπ σου ή σε οποιαδήποτε άλλη περιστρεφόμενη συσκευή (π.χ. τον τροχό αγγειοπλαστικής της ανηψιάς αν δεν τον έχει πετάξει). Το πρόγραμμα θα νομίζει ότι περπατάς και έτσι θα γίνει πολύ γρήγορα η επώαση.

 
2. Χρησιμοποίησε το incense που βρίσκεται στο αρχικό μενού της περιήγησής σου και δες το "το ροζ αέριο" που δημιουργείται στον χαρακτήρα σου. Έχεις 30 ολόκληρα λεπτά για να πιάσεις τα Pokemon που θα σου έρθουν - υπολόγισε 7-9 σ΄αυτό το χρονικό διάστημα.

3. Κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ σου και έχε τη συσκευή σου ενεργοποιημένη. Όλο και κάτι θα εμφανιστεί την ώρα που εσύ ξεκουράζεσαι.  Υπολόγισε 1-2 pokemon/ ώρα.
Προσοχή: Συνέδεσε τη συσκευή με το φορτιστή επειδή το συγκερκιμένο παιχνίδι τρώει πολύ μπαταρία!

Καλή τύχη σε όλους σας. Μόδα είναι θα περάσει ελπίζω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου