Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Doggo,social media app για σκύλους


Χθες ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Ζώων. Συμπίπτει με τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης, που έχει αναγορευτεί από την Καθολική Εκκλησία ως προστάτης των ζώων και του περιβάλλοντος. Πρωτογιορτάστηκε το 1931 σ’ ένα συνέδριο περιβαλλοντιστών στη Φλωρεντία, ως ένας τρόπος για την ευαισθητοποίηση κοινού και ειδικών για τα υπό εξαφάνιση ζώα. Από τότε, η γιορτή διευρύνθηκε και περιλαμβάνει όλα τα είδη του ζωικού βασιλείου.  Αυτές τις ημέρες γίνονται πολλές δράσεις σχετικές και παρευρισκόμενη σ' έναν αγώνα δρόμου σκύλων - ιδιοκτητών τους, κάτω από τον καυτό ήλιο, έμαθα για το Doggo.

Το Doggo είναι η 1η ελληνική εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης για σκύλους! Κυκλοφορεί η έκδοση για Android και για iOs εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Eίναι μια πλατφόρμα εύρεσης τετράποδων φίλων αλλά και ένα εργαλείο μέσω του οποίου οι χρήστες εντοπίζουν τα πιο κοντινά κτηνιατρεία, pet shop, κέντρα εκπαίδευσης, ταξί σκύλων, κομμωτήρια σκύλων, πάρκα αλλά και pet friendly μαγαζιά της πόλης τους. Όλα αυτά με ένα κλικ στον πιο διασκεδαστικό διαδραστικό σκυλο-χάρτη!


Ποιές ξεχωριστές λειτουργίες διαθέτει η εφαρμογή;
  • την κοινοποίηση της παρουσίας μας στο χάρτη και φυσικά τη δυνατότητα να παραμείνουμε αόρατοι (με την απενεργοποίηση του ειδικού κουμπιού), 
  • τη διαθεσιμότητα για παιχνίδια με άλλους τετράποδους χρήστες του Doggo 
  • ειδική λειτουργία του «φάρου», σε περίπτωση που ο σκύλος μας χαθεί, με σκοπό την κινητοποίηση όλης της κοινότητας της εφαρμογής και τη γρήγορη εύρεσή του
  • και εξίσου σημαντική για όλους όσους βρίσκουν ένα αδέσποτο: μπορούμε να κάνουμε το προφίλ του αδέσποτου σκύλου με σκοπό την προώθησή του σε ανθρώπους που θέλουν να το υιοθετήσουν.
Για περισσότερα ανατρέξτε στο www.doggo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου