Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Low cost bus travel: εισιτήρια με 1 ευρώ!

Λατρεύεις τα ταξίδια αλλά τα μεταφορικά είναι ακριβά; Θέλεις να ταξιδεύεις αλλά φοβάσαι το αεροπλάνο; Θέλεις να ταξιδεύεις βράδυ για να γλυτώνεις τα έξοδα ξενοδοχείου και να έχεις όλη τη μέρα μπροστά σου; Σου έχω καλά νέα.


Η Flixbus διαθέτει όλες τις υπηρεσίες του low cost bus travel που ονειρεύεσαι. Η μεγαλύτερη εταιρεία υπεραστικών λεωφορείων Flixbus ιδρύθηκε το 2013 στη Γερμανία, το 2015 ξεκίνησε να παρέχει διεθνείς υπηρεσίες ενώ από το 2016 επεκτάθηκε σε κεντρική και ανατολική Ευρώπη, Ισπανία και Μεγάλη Βρετανία. Δυστυχώς δε φτάνουν στην Ελλάδα ακόμα.
Τα νυχτερινά της τρένα εξυπηρετούν κυρίως την κεντρική Ευρώπη με εισιτήρια σε πολύ καλές τιμές. Τα νυχτερινά λεωφορεία διαθέτουν άνετα καθίσματα για να μπορείς να κοιμηθείς, τουαλέτα, αναψυκτικά, σνακς, φορτιστές και wi fi για να μπορείς μέχρι και ταινία να δεις!


Η εταιρία τώρα προωθεί μια νέα υπηρεσία: ένα πάσο με το οποίο μπορεί κανείς να ταξιδέψει σε πέντε προορισμούς με μόνο 99 ευρώ σε χρονικό διάστημα 3 μηνών.
Το εισιτήριο του InterFlix επιτρέπει στον ενδιαφερόμενο να επιλέξει πέντε προορισμούς από τους 900 προορισμούς που βρίσκονται σε 20 ευρωπαϊκές χώρες! Το εισιτήριο έχει την ίδια τιμή για όλες τις ηλικίες επιβατών και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί.

Το καλοκαίρι εγκαινίασε 3 καινούριες διαδρομές και τις προώθησε στην τιμή του 1 ευρώ ανά διαδρομή!!! Τι λές τώρα! Μπορείς να γραφτείς στις σελίδες των κοινωνικών δικτύων της για να μη χάνεις τις προσφορές της. Την τύχη την κυνηγάς - δε σού 'ρχεται από μόνη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου