Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Μια βαλίτσα που σε κουβαλάει - MODOBAG

Οι άνθρωποι που ταξιδεύουν συχνά γνωρίζουν πόσο κουραστικό είναι να περπατάς μέσα στο αεροδρόμιο με βαλίτσα έστω κι αν έχει ρόδες. Μερικές φορές είναι τόσο μακρυά η Πύλη που στριμώχνεσαι σε διαδοχικούς κυλιόμενους διαδρόμους αγκομαχώντας και βρίζοντας από μέσα σου. Με την καινούρια βαλίτσα της MODOBAG θα αποκτήσεις άλλο αέρα! Ο λόγος είναι απλός: διαθέτει μηχανή, την καβαλάς και σε πάει όπου θες! Θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2017 με αρκετά τσουχτερή τιμή: 760 $. (Δεν είναι όλα τα πράγματα για όλους μας).


Είναι στο μέγεθος βαλίτσας καμπίνας (όχι της RYAN φυσικά), έχει σημείο φόρτισης USB και ένα GPS tracker έτσι ώστε να μπορείς να δεις την τοποθεσία της από το κινητό σου (φαντάζομαι σε περίπτωση κλοπής) Όταν είναι πλήρως φορτισμένη μπορεί να διανύσει απόσταση μέχρι 8 μίλια υπολογισμένο με βάρος επιβάτη ως 180 λίβρες (81,5 κιλά) ενώ το μέγιστο βάρος που μπορεί να σηκώσει είναι 260 λίβρες - κατάλληλη και για γεματούτσικους! Φόρτιση έως 80% γίνεται μέσα σε 15' ενώ για πλήρη φόρτιση χρειάζεται 1 ώρα.

Θεωρείται καινοτομία στο χώρο των βαλιτσών καθώς μετά τις ρόδες τη δεκαετία του 70' δεν είχαμε άλλες καινοτομίες. Φυσικά είναι εργονομική, οικολογική, διαθέτει ασφαλή χώρο για το laptop και φυσικά άνετους χώρους και λίγο διαφορετικά χερούλια.
Άντε και καλά μας ταξίδια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου