Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Το διαχρονικό στυλ του παπιγιόν - Bow Tie by GiPap

Charis the TravellerΗ μόδα του παπιγιόν ξανάρχεται τώρα που οτιδήποτε ρετρό έχει επανεκτιμηθεί. Στα γαλλικά παπιγιόν σημαίνει πεταλούδα ενώ στο χώρο της μόδας στυλ. Αρχικά πρωτοφορέθηκε από ανθρώπους με κύρος σε επίσημες περιστάσεις. Αργότερα υιοθετήθηκε από πολλούς και έχασε τη θέση του ως πρωτοκλασάτο ανδρικό αξεσουάρ.

Σήμερα η δυναμική του επανεμφάνιση συνδέεται αποκλειστικά με στυλ. Θέλει τόλμη και αυτοπεποίθηση για να το φορέσει κάποιος. Είναι η πινελιά που αλλάζει όλη την εμφάνιση. Το σημερινό παπιγιόν είναι παιχνιδιάρικο, ευκολοφόρετο, αλήτικο και λίγο αυθάδικο.

Έψαξα και σας βρήκα τα καλύτερα χειροποίητα υφασμάτινα παπιγιόν της αγοράς: θα τα βρείτε στο  www.gipapbowties.com 
Στην ιστοσελίδα θα βρείτε περίπου 60 διαφορετικά παπιγιόν και 30 υφασμάτινα στοιχεία που μπορείτε να παίξετε για να διαφοροποιήσετε το δικό σας παπιγιόν.  Τολμήστε το!

Για να σας πείσω για το "ειδικό βάρος" του παπιγιόν, σας παραθέτω τις φωτογραφίες του κου Günther Anton Krabbenhöft, ο οποίος είναι fashion icon. Ότι και να πω θα είναι λίγο: ο άνθρωπος έχει στυλ. Το υποστηρίζει, το συνδυάζει, το διασκεδάζει. Η ηλικία δεν παίζει ρόλο στο ντύσιμο - η αυτογνωσία όμως καθορίζει το πως προβάλουμε τον εαυτό μας. 

elderly-man-hipster-style-berlin-20

elderly-man-hipster-style-berlin-19 http://www.uberlin.co.uk/wp-content/uploads/2014/11/MG_1624.jpg

1 σχόλιο:

  1. Ο παππούς δεν παίζεται...
    Ο νιός έχει συνδυάσει φοβερά το παπιόν με τα γυαλάκια.
    Τη μόδα είναι εύκολο να την ακολουθήσεις... το θέμα είναι να μη σε "φοράει"
    Despoina

    ΑπάντησηΔιαγραφή