Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

"Distance" με την Αρετή Κοσμίδου

Είναι κάποια πρόσωπα που μονοπωλούν τις συζητήσεις μας για κάποιο διάστημα και μετά χάνουμε τα ίχνη τους. Αμέτρητα τα ονόματα. Τα περισσότερα παίρνουν τη λάμψη από τα φώτα της έκθεσής τους στην τηλεόραση. Ένα από αυτά είναι και η Αρετή Κοσμίδου, το 16χρονο συνεσταλμένο κορίτσι από την Αλεξανδρούπολη. Κριτές και κοινό την λατρέψαμε στο πρώτο Voice. Οι κριτές - μέντορες την πήραν υπό την προστασία και καθοδήγησή τους (και καλά έκαναν) συμβουλεύοντάς της να κάνει σπουδές στο εξωτερικό. Εμείς, ως κοινό, περιμέναμε με αγωνία την επόμενη αναστάτωση που θα μας φέρει η μοναδική ερμηνεύτρια.
Αποτέλεσμα εικόνας για DISTANCE της αρετης κοσμιδουΔεν έχω παρακολουθήσει την προσωπική της ζωή ούτε γνωρίζω αν σπουδάζει ή τι σκοπεύει να κάνει.
Το μόνο που ξέρω είναι ότι έβγαλε στις 18/5/15 τοn πρώτο προσωπικό δίσκο της με τίτλο "Distance" (MINOS EMI) και δεν τον χορταίνω. Με κάνει να ανατριχιάζω η ερμηνεία της. Η ιδιαίτερη χροιά της φωνής της την κάνει μοναδική.
9 τραγούδια περιέχει ο δίσκος και είναι όλα αξιόλογα. Συνδημιουργός και παραγωγός ο Μανώλης Φάμελλος. Συμμετέχει και ο Πάνος Μουζουράκης στο τραγούδι"Φτάνω".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου