Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΖΩΗΣ! PILATES / HATHA YOGA/ SOUND / MEDITATION ME ΤΗΝ JENNY COLEBOURNE!

Pelias - Ισορροπία ζωής 
Δεν πρόκειται για τον τίτλο μιας ταινίας η για κάποια  μαγική συνταγή.              
Είναι μία πραγματικότητα που μπορεί να βιώσει κανείς με απλές επιλογές.
Μία καλή αρχή, μπορεί να γίνει με ένα ταξιδάκι στην όμορφη Καρδιανή της Τήνου στο υπέροχο κτήμα PELIAS.
Από τώρα και για όλον τον Αύγουστο μπορεί κανείς να συναντήσει  εκεί από κοντά την Jenny Colebourne, δημιουργό του Illium Center of light στην Αθήνα (το πρώτο κέντρο Pilates στην Αθήνα).
Μαζί της, μπορεί κανείς να παρακολουθήσει μαθήματα Pilates & Hatha Yoga, να γνωρίσει την θεραπευτική δύναμη του ήχου στο σώμα, να συμμετέχει σε διαλογισμούς.
Μην χάσετε τον διαλογισμό κάτω από τα αστέρια!
Πρόκειται για μία δασκάλα με χρόνια εμπειρία στο Pilates και στην Yoga από το 1974  που έχει δημιουργήσει μία πολύ προσωπική προσέγγιση με σκοπό να προσφέρει θεραπεία, πραγματική επικοινωνία και αγάπη για το σώμα μας.

Η κίνηση, η αναπνοή, ο διαλογισμός, ο ήχος είναι απαραίτητα για την ισορροπία στην ζωή μας και είναι απ' αυτά που μπορούμε να ξεκινήσουμε να μας προσφέρουμε.
Με τα μαθήματα αυτά  θα μας δοθεί η ευκαιρία να καταλάβουμε ότι χρειάζεται να δείχνουμε αγάπη στο σώμα μας και να το ακούμε. Να το σεβόμαστε και να είμαστε σε επαφή μαζί του. εν έχουμε ένα σώμα αλλά είμαστε ένα σώμα!
Και αυτό το σώμα έχει ανάγκη από αγάπη, φροντίδα και συνειδητότητα. Σωστή αναπνοή και κίνηση.
Έχω παρακολουθήσει μαθήματα Pilates στο Illium Center με την Jenny αλλά και άλλους από την ομάδα της. Τα προτείνω με πολύ σεβασμό. 
Για μένα είναι  άνοιγμα καρδιάς και άγγιγμα αγάπης.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου