Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ντιπ με κόκκινη καπνιστή πιπεριά Φλωρίνης

Τα ντιπ ή αλλιώς αλοιφές τα εκτιμώ ιδιαίτερα για την ευκολία της παρασκευής τους αλλά και γιατί ταιριάζουν με πολλά πράγματα. Εκτός ότι μπορείς να τα αλείψεις στο ψωμάκι σου, μπορείς να τα συνδυάσεις με τυριά, αλλαντικά, κρέατα ή αν μπορούν να ζεσταθούν γίνονται υπέροχες σάλτσες για στεγνά ψητά ή μακαρονάδες.

Αποτέλεσμα εικόνας για ντιπ με κοκκινη πιπερια και φεταΓια 4 άτομα:
Πολτοποιώ στο μπλέντερ 4 κόκκινες καπνιστές πιπεριές Φλωρίνης (συνήθως από βαζάκι), 150 γρ. φέτα, 2-3 σκελίδες σκόρδο, πιπέρι, λίγο λάδι. Έτοιμο!!!

Οι αναλογίες μπορούν να αλλάξουν ανάλογα με τα γούστα του καθενός. Προαιρετικά μπορεί κάποιος να προσθέσει αλάτι ή τσίλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου