Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Ειρήνη Παπαγιαννοπούλου - Eireen Greek Scarves

Αποτέλεσμα εικόνας για Εireen Greek ScarvesΗ Αιγιώτισσα Ειρήνη (Ρένα) Παπαγιαννοπούλου είναι η δημιουργός των Eireen Greek Scarves.

Όλα ξεκίνησαν από την επιθυμία της να δημιουργήσει ένα προϊόν βασισμένο σε ελληνικές πρώτες ύλες καθώς και στην ελληνική ιστορία. Στόχος της ήταν να δημιουργήσει ένα ελληνικό, διαχρονικό, χρηστικό και ποιοτικό δώρο το οποίο θυμίζει Ελλάδα. Κοινό της ο κάθε επισκέπτης της χώρας μας, οδηγός της το "Made in Greece".
Με όρεξη και μεράκι δημιουργεί σχέδια τα οποία αποτυπώνονται στα μεταξωτό ύφασμα από το Σουφλί με ψηφιακή εκτύπωση.


Αποτέλεσμα εικόνας για Εireen Greek ScarvesΒασικό μοτίβο των φουλαριών Eireen αποτελεί ο Δούρειος Ίππος, σύμβολο επινοητικότητας, ευστροφίας και αποφασιστικότητας των Ελλήνων, ενώ επισφραγίζει την ικανότητα των Ελλήνων να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες, όχι αποφεύγοντάς τες, αλλά κυλώντας μέσα σε αυτές.



 
Τα μαντήλια EIREEN βγήκαν για πρώτη φορά στην αγορά το 2014. Σήμερα τα Eireen Greek Scarves βρίσκονται στο πωλητήριο του Βρετανικού Μουσείου του Λονδίνου έως τις 5 Ιουλίου του 2015, στο πλαίσια της έκθεσης "Defining Beauty: The Body in ancient Greek Art».





Για περισσότερες πληροφορίες για το που μπορείτε να προμηθευτείτε τα μαντήλια:
Eirini Papagianopoulou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου