Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Απάντηση: Bodypainting από τον Johannes Stötter

Ο παπαγάλος είναι άνθρωπος! Καταπληκτικό; Δείτε τις φωτό για να καταλάβετε..


parrot-optical-illusion-body-art-johannes-stoetter-1

parrot-optical-illusion-body-art-johannes-stoetter-2

parrot-optical-illusion-body-art-johannes-stoetter-4

Ο Johannes Stötter, αυτοδίδακτος bodypainter, είναι ο καλλιτέχνης που μεταμόρφωσε το υπομονετικό μοντέλο του σ' έναν πολύχρωμο παπαγάλο...

Ο Johannes Stötter είναι καλλιτέχνης, μουσικός και διάσημος για τη ζωγραφική του πάνω σε ανθρώπινα σώματα (bodypainter). Γεννημένος και μεγαλωμένος στο νότιο Τιρόλο (Ιταλία) από οικογένεια μουσικών. Σπούδασε φιλοσοφία και εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο του Innsbruck, Αυστρία ενώ πάντα ασχολιόταν με διάφορα κοινωνικά projects που συνδύαζε την τέχνη και τη μουσική. Παίζει βιολί, σφυρίχτρα και μπουζούκι.

Ανέπτυξε το δικό του στιλ ζωγραφικής καθώς και τη δική του τεχνική στο bodypainting, χωρίς να έχει σχέση με άλλους καλλιτέχνες. Πρωτοπαρουσιάζει τα έργα του το 2009 στο Διεθνές Φεστιβάλ Bodypainting στην Αυστρία, ενώ το 2012 παίρνει το Α' βραβείο στο World Bodypainting Championship.

Εμπνέεται από τη φύση και μεταμορφώνει τα ανθρώπινα μοντέλα του σε ζώα, φρούτα, λουλούδια, ή φτιάχνει "ζωντανές συνθέσεις" με αυτά. Αυτές οι εντυπωσιακές και λεπτομερείς ζωγραφιές χρειάζονται 5 μήνες σχεδιασμού και 8 ώρες για την ολοκλήρωση του έργου!

Chameleon Bodypainting
"Χαμαιλέοντας"  με 2 ανθρώπινα σώματα (ένα πάνω - ένα κάτω). Είναι το πιο πρόσφατο έργο του και μπορείτε να το δείτε ζωντανό στο βιντεάκι κάτω.


SONY DSC
Βάτραχος με 5 ανθρώπινα σώματα
Αν θέλετε δείτε κι άλλα έργα του ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου