Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Αυτόματες Μηχανές Εμφιάλωσης Γάλακτος

Άνοιξε το πρώτο ΑΤΜ ανάληψης φρέσκου γάλακτος στην Αθήνα. 
Μετά τη Θεσσαλία, η μόδα κατέβηκε και νότια. 

Το ATM βρίσκεται στη συμβολή Πατησίων και Τροίας και πρόκειται για ένα ανοιχτό γωνιακό κατάστημα με την επωνυμία ΠΙΕΣ ΓΑΛΑ που τραβάει την προσοχή των περαστικών που σταματούν με έκπληξη να δουν τι ακριβώς συμβαίνει.


Κάθε Μέρα Φρέσκο, Παστεριωμένο, Ποιοτικό και πάνω από όλα Ασφαλές γάλα, το οποίο συλλέγεται από φάρμες μελών του Συνεταιρισμού (ΘΕΣ ΓΑΛΑ, ΠΙΕΣ), παστεριώνεται σε σύγχρονες και πιστοποιημένες εγκαταστάσεις και φτάνει άμεσα στις δεξαμενές των αυτόματων μηχανών εμφιάλωσης γάλακτος. Πρόκειται για ένα κλειστό κύκλωμα όπου το γάλα δεν έρχεται σε επαφή με το περιβάλλον ενώ καταπονείται ελάχιστα κρατώντας το μέγιστο των θρεπτικών του συστατικών.
O καταναλωτής επιλέγει την ποσότητα που επιθυμεί, 1 και 1/2 λίτρο καθώς και τη συσκευασία που επιθυμεί, γυάλινο επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι και πλαστικό μιας χρήσης μπουκάλι. Υπάρχει και η δυνατότητα για τον καταναλωτή να χρησιμοποιήσει δικό του μπουκάλι αναλαμβάνοντας την ευθύνη τήρησης όλων των όρων υγιεινής.

Δεν είναι καταπληκτική ιδέα? Ανυπομονώ να εξαπλωθεί σε όλη την Αττική!

Tο γάλα διατίθεται με 1 ευρώ το λίτρο…


Ο Συνεταιρισμός «ΘΕΣγάλα-ΠΙΕς» ιδρύθηκε στα τέλη του 2010 από μια ομάδα αγελαδοτρόφων γαλακτοπαραγωγών. Σήμερα, έπειτα από συστηματικές και οργανωμένες προσπάθειες των μελών του, αποτελεί τον πρώτο πρότυπο παραγωγικό συνεταιρισμό αγελαδινού γάλακτος που ιδρύθηκε στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου