Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Mom Jeans


Αποτέλεσμα εικόνας για η νεα μοδα mother  jeans
Τα νέα μου τα πρόλαβε η φίλη μου Δέσποινα, η οποία έχει το παρατσούκλι "Κασπίρης", δηλαδή στυλίστρια. Είναι το άτομο που συνδυάζει τα ασυνδύαστα και επειδή τα υποστηρίζει με το κέφι και το μπρίο της δημιουργεί fashion statement.
Αποτέλεσμα εικόνας για η νεα μοδα mother  jeansΚαλοπιάστε τη μαμά σας. Σίγουρα η ντουλάπα της θα κρύβει ένα vintage Levi's παντελόνι του '90 που θα έχει ξεχάσει να το δώσει στην εκκλησία. Όλες κάτι κρατάμε κι ας μη μας κάνει. Η νέα τάση στα jeans είναι τα mom jeans. Είναι ένας συνδυασμός του γνωστού μας ψηλόμεσου skinny jean και του αγαπημένου μας boyfriend jean. Το χαλαρό και straight-leg αυτό παντελόνι κάθεται στο ύψος της μέσης και φοριέται σε διάφορα μήκη. Φοριέται με μποτάκια, γόβες, μπαλαρίνες αλλά και all star. Απλά γυρίστε λίγο άτσαλα το μπατζάκι.
Το καλό είναι ότι σου κάνει πιο ψηλά πόδια, το κακό είναι ότι αν το συνδυάσεις λάθος θα γίνεις περίγελος.

Μην το φορέσεις αν έχεις κοιλιά!
Αποτέλεσμα εικόνας για η νεα μοδα mother  jeans
Μην το φορέσεις αν τα οπίσθιά σου είναι πολύ πιο στρογγυλά γιατί θα δείχνουν τεράστια! ή αν έχεις επίπεδα οπίσθια. ΕΚΤΟΣ κι αν το παιχνιδίσεις φορώντας:
  1. μια μπλούζα κοντή μπροστά και πιο μακριά πίσω - να μην μαρκάρει παρακαλώ
  2. μια ζακέτα ανοιχτή
  3. ένα σακάκι ή μια καπαρντινούλα που είναι κατάλληλη για την εποχή
Μην το φορέσεις αν είναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ! που σημαίνει ότι είσαι λίγο μεγαλύτερη σε ηλικία...εκτός κι αν έχεις διατηρήσει τη νεανική σου σιλουέτα και μπορείς να υποστηρίξεις ένα trendy look. Ρώτα τις φίλες σου πρώτα.

Αποτέλεσμα εικόνας για η νεα μοδα mother  jeansΑποτέλεσμα εικόνας για η νεα μοδα mother  jeansΑποτέλεσμα εικόνας για η νεα μοδα mother  jeans

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου